Södermalm

Rosenlundsgatan 14

I attraktiva kvarter ligger denna mycket smakfulla lägenhet högt upp i fastigheten. Stor, solig balkong nyligen renoverad av föreningen. Ljus planlösning med trevliga sällskapsytor, sovrum med generös förvaring samt stilrent kök och sobert badrum. Garage i huset med lediga platser. Gym och bastu finns att tillgå i förening. Likvid brf som redovisar överskott.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 59 m2

Pris / Bud

4 695 000 kr

Visning

  • 2018-02-18 12:30 - 13:15
    Välkommen på visning!
  • 2018-02-19 17:30 - 18:00
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

3 141 kr/mån

Värme, Vatten, IP-telefoni, Bredband (100/100)

Kontakta mäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 14

Interiör

Stort härligt sällskapsrum med hörnläge och stora fönsterpartier. Gott om plats för möblering samt matsalsbord med plats för upp till ca 10 personer. Stilrent öppet kök med integrerade vitvaror, bänkskiva i granit-keramik, häll och ugn med fläkt. Mycket goda arbets- och förvaringsytor. Rymligt masterbedroom med platsbyggd garderobsvägg. Utgång till stor balkong i öst. Smakfullt badrum med svart klinkergolv, golvvärme, handdukstork, infällda spotlights, avställningsyta i marmor, vägghängd wc, tvättmaskin och dusch. Trevlig hall med avhängning. Stammarna i lägenheten byttes 2008. El-stigare är utbytt och ny elcentral installerades 2013. Genomgående askgolv. Garage i huset med lediga platser.

Förträffligt läge nära Mariatorget med ett rikt utbud av restauranger, butiker och caféer. Mycket goda kommuniktioner med buss och T-bana. 

Fastighet

Huset uppfördes 1964 och föreningens adress är Rosenlundsgatan 14 samt Krukmakargatan 24-26. Husets stammar spolades 2014 (regelbunden 5-årsaktivitet) och de bedömdes då vara i bra skick. Föreningen planerar inte att göra något omfattande stambyte i närtid. Samtliga fönster renoverades 2008. Hissar renoveras löpande, under 2014 har nya korgdörrar samt styrsystem installerats. 2007 renoverades tvättstugan och samtliga maskiner byttes ut. Tvättstugan är i mycket gott skick.

Stort källarförråd om ca 8 kvm. Cykelrum och barnvagnsrum i källaren. Tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkskåp. Gym och bastu i källaren, kostnad 650 kr/år/hushåll. I månadsavgiften ingår IP-telefoni, Bredband (100/100) och HD-TV genom Bredbandsbolaget. Garage i huset om 52 platser, kostnad 1 350 kr/månad. Lediga platser finns f n.

För ytterligare information, besök www.mullvadenandra45.se.

Förening

Föreningen förvärvade fastigheten år 2007 och upplåter 77 lägenheter med bostadsrätt, 6 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. För inkomståret 2016 redovisar föreningen ett överskott och kassa & bank om ca 5,6 mkr. Föreningen är äkta och äger marken.

image

Mariatorget

Mariatorget är en mötesplats. I de intilliggande kvarteren möts det gamla och det nya Södermalm – folkligt blandas med det alternativa och det lite mer privata. Runt Mariatorget ligger inte bara några av stans mest spännande krogar och caféer, uppe på Mariaberget finns också en unik miljö och utsikt – ett lugnare område med kulturmärkta hus, kullerstensgator och en oslagbar Stockholmsvy. Oavsett om du bor på livliga Hornsgatan, uppe på det lugnare Mariaberget eller närmare den folkliga Medborgarplatsen så är en sak säker – här bor du mitt på Södermalm med allt vad det innebär.

Upptäck detta område