Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 31

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa i Oscar Properties industriellt präglade projekt Bageriet på Kvarnholmen. TILLTRÄDE JUNI. En väl tilltagen takhöjd om 2.8 meter och stora fönsterpartier med låg bröstning skapar ett generöst ljusinsläpp med fönster även i badrummet. Lägenheten karaktäriseras av exklusiva material och väldesignat kök med tilltalande och genomtänkta detaljer. Vänligen besök www.bageriet1.se och www.kvarnholmen.com för mer information och bilder på projektet.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Pris / Bud

3 495 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

3 335 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 31

Interiör

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa i Oscar Properties industriellt präglade projekt Bageriet på Kvarnholmen.

En väl tilltagen takhöjd om 2.8 meter och stora fönsterpartier med låg bröstning skapar ett generöst ljusinsläpp, även badrummet. Lägenheten karaktäriseras av exklusiva material och väldesignat kök med tilltalande och genomtänkta detaljer. Lägenheten inreds med ljusa mattlackade trägolv, kök med luckor i mörkgrå kulör med handtag i krom och extra djupa bänkskivor i grå sten. Badrumet följer i sober färgpalett med mosaikgolv i matt varmvit kulör, specialtillvekad spegel med ram i polerad krom där även duschväggen följer i liknande utförande. Väggarna kläds till 4/5 delar i rektangulärt kakel och väggar ovan målas i gråblått. Varje detalj är väl genomtänkt. Gott om förvaring med både garderober och klädkammare. Här ges även möjlighet att vid behov skapa en ”minitrea”. Garage finns, fn kö.

  • Bästa läge i sydväst 
  • Stor klädkammare som möjligör extra sovrum
  • Generöst ljusinsläpp med fönster i badrum
  • Väl tilltagen takhöjd 
  • Tillträde redan i juni
Område

Detta drömläge erbjuder bra kommunikationer där man inom tio minuters avstånd ansluter till Stockholm city genom busslinjerna till och från Slussen eller sjövägen via båten som går mellan Slussen och Nybrokajen. Nacka forum når man inom tre minuter via den nya bron över Svindersvik. Via bilväg når man Danvikstull och Södra Länken endast inom ett par minuter. För fotgängare och cyklister så finns det en strandpromenad (3,5 km) längst med hela vägen in mot innerstan. Nere vid kajen på några minuters gångavstånd finns möjlighet att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar- som vintertid och tar dig till stadens centrala delar på cirka 20-25 minuter.

Tillträde i Juni 2018. Vänligen besök www.bageriet1.se och www.kvarnholmen.com för mer information och bilder på projektet.