Östermalm

Nybrogatan 19

I egen flygel högt upp i fastigheten återfinns denna spatiösa 2a med balkong i västerläge, fantastisk planlösning, generöst ljusinsläpp via 6 stora fönster i samma rum samt en takhöjd på ca 3,4 m i större delen av lägenheten. Genomgående planlösning och skyddat läge mot lugn innergård. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum med walk-in closet samt badrum en suite. Oscar Properties konverterar denna vackra sekelskiftesfastighet till moderna bostäder mellan Östermalmstorg och Nybroviken. Tillträde beräknat till 30 juni 2018. Juridisk person kan eventuellt accepteras. Besök Oscar Properties hemsida för en överblick av projektet. http://oscarproperties.com/ Välkommen till Alexander Whites kontor för informationsvisning på Kommendörsgatan 38.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 71 m2

Pris / Bud

10 900 000 kr

Visning

  • 2018-02-18 15:00 - 16:00
    Välkommen till Kommendörsgatan 38

Antal Trappor

3

Avgift

2 582 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 19

Byggnad

Nybrogatan 19 uppfördes tidigt 1900-tal som Sofi Almquists skola. Byggnaden har inslag av såväl nyklassicism som nyrenässans, med tydlig inspiration av jugend.
Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal. 
Material och lösningar har inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen, för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

Område

Nybrogatan är en lugn gågata belägen mellan Östermalmstorg och Nybroviken. Med ett sällsynt cetralt läge och samtidigt ett rofyllt lugn. Invid fastigheten ligger charmiga och nyöppnade Bageri Ingrid, Östermalms saluhall med ett fantastiskt utbud av färska råvaror av alla slag. Kungliga Dramaten bara 2 minuters promenad ner. Stureplan runt hörnet. Härliga Café Creme på andra sidan gatan som serverar härliga luncher och middagar.  Listan kan göras oändlig. 

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område