Vasastan

Torsplan 8

På plan 32 ligger denna våning med 4 terrasser, 4 sovrum, 2 badrum och gäst-wc. Stort härligt sällskapsutrymme med ett makalöst fönsterparti. Öppet kök mot vardagsrummet. Exklusivt bostadsprojekt signerat Oscar Properties. Kontakta mäklaren för möte 070-753 61 48.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 134 m2

Pris / Bud

18 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

32

Hiss finns

Avgift

7 202 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Vasastan

Torsplan 8

Interiör

Våningen är belägen i byggnaden Innovationen, i projektet Norra Tornen, på våning 32. Stort vardagsrum med ett mycket stort fönsterparti i väster. Utgång till terrass i sydväst. Öppet och specialritat kök från Poliform med släta luckor i ljusgrå kulör. Rumshöga snickerier med släpp på några centimeter från tak. Bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå natursten. Underlimmad ho i rostfritt stål. Blandare från Dornbracht. Helintegrerade vitvaror från Miele. Avfallskvarn för matavfall.

Generöst sovrum med stort fönsterparti. Badrum med matt ljus klinkerplatta och väggar med ljusgrå plattor i natursten. Tvättpelare i högskåp. Vägghängd wc. Dusch med glasvägg. Ytterligare två sovrum med utgång till terrass i söder från ena rummet. Masterbedroom med walk-in closet med badrum en-suite och två terrasser i öst resp. syd. Trevlig hall med avhängning och gäst-wc.

Takhöjd ca 2,6 meter. Golvvärme via fjärrvärme. Elektriska golvvärmeslingor i badrum som komfortvärme.

Beräknat tillträde december 2018.

För mer information om projektet, besök http://oscarproperties.com/projekt/norra-tornen.

Fastighet

Fastigheten Stockholm Innovationen 1 innehas med äganderätt. TV, telefoni och IT via fiber, leverantör ej utsedd. Nätförråd i källaren. Cykelförråd i anslutning till garage. Garage med tillgång till hiss. Barnvagnsförråd finns. Föreningslokaler på plan 2 och 3. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad.

Förening

Föreningen upplåter 182 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomisk plan.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område