Gärdet/Östermalm

Sandhamnsgatan 75, vån 7

Unik lägenhet med balkong i underbart sydvästläge med milsvid utsikt över Djurgården från våning 7. Enorma panoramafönster gör att denna välplanerade lägenhet badar i ljus. Platsbyggt kök av högsta standard med plats för en generös matplats. Sällskapsdel med 3 meter i takhöjd och utgång till balkongen. Mycket sobert badrum med dusch och tvättpelare. Genomgående påkostade och smakfulla materialval.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 37 m2

Pris / Bud

3 900 000 kr

Visning

  • Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Preliminärt tillträde i slutet på augusti.

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

2 641 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband via fiber och IP-TV basutbud.

Kontakta mäklare

Gärdet/Östermalm

Sandhamnsgatan 75, vån 7

Interiör

På det lummiga och populära gärdet för Oscar Properties och Arkitekterna BIG upp en nyskapande fastighet med mycket höga ambitioner ifråga om arkitektur och design. Med mycket högt läge ligger denna underbara lägenhet för den som uppskattar modern design när den är som bäst. Specialdesignat kök från Varenna Poliform med en rejäl matplats och ett sagolikt fönsterparti från golv till tak. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Köket öppnar upp mot allrummet som även det badar i ljus via ännu ett panoramafönster med utgång till den soliga balkongen syd/väst. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har upp till 3 meter i takhöjd och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde preliminärt i slutet på augusti.

Förening

Brf Stettin 7 Sandhamnsgatan 75-83. Oscar Properties projekt tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) Som med detta projekt vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i europa. 

169 lägenheter. 1 förskola som till större delen kommer vara upplåtens som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts med hyresrätt. Dessutom stort garage under med både bil och MC-platser som nås via hissarna. 

Gemensamhetsutrymmen: 


3 Gemensamma takterrasser, Barnvagnsförråd, Cykelförråd. 

Källarförråd

Kabel-TV och bredband genom Ownit.

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löpar- och skidspår, utomhusgym, Kampementsbadet och självklart mysiga promenader längs Djurgårdskanalen. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig till Stureplan eller vidare till Kungsholmen går buss 1 utanför dörren på Sandhamnsgatan. Det finns T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm.

 

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område