Nybrogatan 19, 1 tr

I egen flygel återfinns denna spatiösa 2a med balkong i västerläge, fantastisk planlösning samt generöst ljusinsläpp via 6 stora fönster i samma rum. Genomgående planlösning och skyddat läge mot lugn innergård. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum med walk-in closet samt badrum en suite. Oscar Properties konverterar denna vackra sekelskiftesfastighet till moderna bostäder mellan Östermalmstorg och Nybroviken. Tillträde beräknat till slutet av juni 2018. Juridisk person godkänns ej. Besök Oscar Properties hemsida för en överblick av projektet. http://oscarproperties.com/ Välkommen till Alexander Whites kontor för informationsvisning på Kommendörsgatan 38.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 71 m2

Pris / Bud

9 600 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

2 582 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Nybrogatan 19, 1 tr

Byggnad

Nybrogatan 19 uppfördes tidigt 1900-tal som Sofi Almquists skola. Byggnaden har inslag av såväl nyklassicism som nyrenässans, med tydlig inspiration av jugend. 
Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal. Material och lösningar har inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen, för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

Område

Nybrogatan är en lugn gågata belägen mellan Östermalmstorg och Nybroviken. Med ett sällsynt cetralt läge och samtidigt ett rofyllt lugn. Invid fastigheten ligger charmiga och nyöppnade Bageri Ingrid, Östermalms saluhall med ett fantastiskt utbud av färska råvaror av alla slag. Kungliga Dramaten bara 2 minuters promenad ner. Stureplan runt hörnet. Härliga Café Creme på andra sidan gatan som serverar härliga luncher och middagar. Listan kan göras oändlig.