Rindö

Kustjägargränd 5

Med ett fenomenalt läge direkt på kajen ligger denna hörnlägenhet med stor söderbalkong ut mot vattnet. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier och skjutdörrar till balkongen. Härlig sjöutsikt mot hamnen och Solöfjärden. Ljus planlösning med öppet kök, tre sovrum och två badrum. Masterbedroom med klädkammare och badrum ”en-suite”.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 108 m2

Pris / Bud

5 975 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

4 983 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Rindö

Kustjägargränd 5

Interiör

Vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterytor. Utgång till balkong i söder. Sobert kök från Vedum med bänkskiva i kalksten, handtagslösa luckor och skåp, helintegrerade vitvaror från Electrolux och köksö. Matplats med utrymme för stora sällskap. Tre rymliga sovrum. Masterbedroom har mycket god förvaring och eget badrum med dusch. Ytterligare ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt fristående badkar. Hall med klinkergolv och klädkammare. Övriga rum har vitpigmenterade askgolv. Projektet Rindö Brygga har ritats av Thomas Sandell.

Lägenheten ligger på andra våningen och en trappa upp från entréplan.

I projektet Rindö Brygga är enbart 4 st. lägenheter kvar till försäljning. I rutan "Ladda hem dokument" finns bl. a. information om priser på återstående lägenheter. För ytterligare information om projektet "Rindö Brygga", besök rindobrygga.se.

 

Till Rindö Brygga tar man sig med bil (ca 45 min till stan, 10 min till Vaxholm), buss eller Waxholmsbåt. I det lilla mejeriet och kafeét Ostmakariet producerar Anna egen ost och i restaurangen Batteriet kan man äta och dricka gott med strålande utsikt över Solöfjärden och Oxdjupet. Det finns dessutom ett fint Bed and Breakfast där vänner på besök kan bo över.

 

Fastighet

I projektet uppförs två byggnader med fasad av lärkträ och sedumtak. Förråd finns i en separat byggnad mellan de två huvudbyggnaderna. Föreningens medlemmar förfogar även över två kajaker i en kajakpool.

 

Förening

Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt. I rutan "Ladda hem dokument" finns den ekonomiska planen.