Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 4

Med en fin sjöutsikt ligger denna mycket smakfulla lägenhet med stor solig balkong i väster. Sovrum med walk-in closet. Stor sällskapsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent kök och fullt utrustat badrum. Garage i huset med laddstationer.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 55 m2

Pris / Bud

3 950 000 kr
Senaste bud: 3 857 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

-2

Hiss finns

Avgift

2 979 kr/mån

Värme, Vatten, digital TV, IP-telefoni & bredband

Kontakta mäklare

Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 4

Interiör

Ljust och generöst vardagsrum med plankgolv i grå nyans. Utgång till balkong om 14 kvm i västerläge och utsikt mot Saltsjön. Balkongen har fasadbelysning och eluttag. Sobert kök från Vedum med vitvaror från Siemens. Bänkskiva i komposit, rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Mycket goda arbets- och förvaringsytor. Smakfullt badrum med golvvärme, avställningsyta i kalksten, vägghängd wc, tm/tt från Siemens (IQ 700) och arbetsbänk och förvaringsskåp. Dusch med vikdörrar i klarglas samt handdukstork. Rymligt sovrum med fri utsikt samt klädkammare med garderob och hyllor. Hall med garderobsvägg och plats för avhängning.

Huset ligger i sutteräng och lägenheten ligger två trappor ned från entréplan  Garage finns i huset med ingång från lägenhetens våningsplan.

På expansiva Kvarnholmen växer en helt ny stadsdel fram med ett förträffligt sjönära läge och utmärkta kommunikationer. Det finns ett flertal busslinjer som frekvent trafikerar Slussen. Pendelbåtarna mellan Slussen och Nybrokajen ingår i SL-trafikens linjenät och du använder samma biljetter som i övrig trafik. Med bil nås Danvikstull och Södra Länken inom 5 minuter.

På kort promenadavstånd via den nya bron över Svindersvik ligger Nacka Forum. Underbar strandpromenad (ca 3,5 km) längst med vattnet mot innerstan. För mer information, besök www.kvarnholmen.com.

Fastighet

Uppvärmning via fjärrvärme. Källarförråd finns. Garage finns i huset med 44 platser varav 12 platser har laddstolpar för elbil. Ingång till garaget från lägenhetens våningsplan. Cykelförråd i källaren och på gården. Tvättstuga finns ej.

Förening

Föreningen omfattar 2 punkthus med 10 respektive 9 våningar. Föreningen upplåter 47 lägenheter med bostadsrätt och 44 garageplatser med hyresrätt.