Svinninge

Pågående

Brf Svinningehusen - direkt närhet till hav och natur. Här är byggnationen påbörjad för 24 parhus, minivillor och studiohus med en väldesignad arkitektur i New England-stil. Inom kort räckhåll nås badstrand och möjlighet till båtplats. Rymliga uteplatser och egen tomt präglar samtliga bostäder omgivna av äldre uppvuxna villakvarter. Inflytt maj 2018
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

2 rok

Storleksintervall

21 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Kontakta mäklare

Svinninge

Svinningehusen

Med direkt närhet till natur och vatten ligger detta projekt med nyproducerade parhus och studiohus omgivet av äldre uppvuxna villakvarter. Projektet Svinningehusem är arkitektritat i smakfull ”New England-stil” med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa uteplatser.

Parhusen har egen tomt med rymlig altan, gräsmatta och parkering. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till uteplatsen. Vackert kök från HTH med gråa luckor och betongmönstrad bänkskiva som möter stänkskydd av kakel med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror från Siemens.

Smakfullt inredda badrum med stilrena vita luckor från Siemens i båda planen varav ett med badkar. På nedre plan finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum vid behov. På övre plan finns tre - fyra sovrum varav master bedroom med walk-in closet.

Parhuset är klart och har slutbesiktigats, tillträde kan ske omgående. Byggnationen av studiohuset har påbörjats och står klart för inflytt till mitten av juli.

Här bor man med närhet rekreation och natur, badplats nås på gångavstånd och båtplats finns att hyra i närområdets båtklubbar. Goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast från tomten som dagtid trafikeras fler gånger per timme. Bilväg cirka 20 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum med sitt stora utbud av service. I detta parhus har tillval såsom spotlights, golvvärme och braskamin installerats.

 

Inflytt maj 2018

Ladda hem dokument

> Ekonomiskplan.pdf

> Stadgar.pdf

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
4 21 kvm 2 2281 kr/månad - 1 850 000 kr Försäljning Öppna