Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Unik trea högt upp i huset i Cigarrfabriken med generös takhöjd med vackra valv. Bra sociala ytor med mycket glasparti och ljusinsläpp. Väldisponerad med två bra sovrum. Stort öppet kök med vardagsrum. Externt förråd ingår till lägenheten. Gå gärna in på : http://oscarproperties.com/projekt/industriverket/
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 76 m2

Pris / Bud

6 595 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

4 511 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Interiör

Generös takhöjd( 3,3 meter med valv) , stilren arkitektur, luftiga ytor, påkostade kvalitativa material val och fantastiska glasöppningar. 

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv på trälamell. 

Hall med bra avhängning och förvaring i hatthylla med stång samt stort garderobs/förvaringsutrymme.

Stort luftigt vardagsrum med magnifika fönster som ligger i öppen harmoni med matsal/kök.

Sovrum 1 har plats för stor dubbelsäng samt ingång till walk-in-closet.

Sovrum 2 passar perfekt som gärstrum/barnrum/ungdomsrum alternativt arbetsdel/bibliotek.

Köket är ett fint designat hantverk med lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskivor i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum: Golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättpelare i förvaringsmöbel, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern samt dusch.

Till lägenheten hör ett externt förråd. 

För ytterligare information och frågor vänligen maila anna.herin@alexanderwhite.se. 

 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Fastighetbeteckningen heter Stockholm Isbrytaren 53 och består av 7 våningar och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum. Finns möjlighet att hyra garageplats beroende på kö.

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område