Östermalm

Nybrogatan 19

Exklusiv sekelskiftesvåning om 3,5 RoK med hörnläge mitt på Östermalm i Oscar Properties bostadsprojekt Nybrogatan 19. Generös takhöjd om ca. 3,4 meter och fiskbensparkett i samtliga rum förutom våtrum. Rymligt snickeribyggt kök med tilltagen köksö, platsmålade luckor och god förvaring. Ett läsrum angränsar till köket och skapar tillsammans med ett ljusschakt mellan detta rum, kök och hall unika attribut till bostaden. Från köket når man matsal och vardagsrum i öppen planlösning med burspråk och spröjsade fönster. Två rymliga sovrum varav master bedroom med walk-in closet och en suite badrum. Ytterligare ett badrum med angränsande tvättstuga. Skräddarsydd design och genomgående hög kvalité på materialval. Föreningen accepterar juridisk person. Preliminärt tillträde i juni 2018.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 122 m2

Pris / Bud

16 950 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

3 976 kr/mån

Värme, Vatten, Tv, Internet

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 19

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.

När Oscar Properties nu varsamt renoverar och uppdaterar Nybrogatan 19 är det just livet runt sekelskiftet som de har inspirerats av. Material och lösningar har inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen, för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

Interiör

Exklusiv sekelskiftesvåning med hörnläge i Oscar Properties bostadsprojekt Nybrogatan 19. Generös takhöjd om ca. 3,4 meter och ljuspigmenterad fiskbensparkett i samtliga rum förutom våtrum. Trösklar i trä som behandlas lika golv. Det interiöra konceptet innefattar att alla väggar målas med en hög bröstning i en varmgrå ton. Släta undertak i ljus kulör. Befintliga fönster renoveras med ny beslagning, tätningslister och målning i varmgrå kulör. Nytt glas monteras med beaktande av gällande ljud- och energikrav

För projektet unikt framtaget snickerikök med platsmålade luckor i ljusgrå kulör. Tilltagen köksö och god förvaring. Bänkskivor i ljusgrå marmor, med underlimmad ho i rostfritt stål. Bänkfläkt (kolfilter) ovan köksö. Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. I tak ovanför köksö monteras specialdesignad pendelarmaturer.

Ett möjligt bibliotek/läsrum angränsar till köket och skapar tillsammans med ett ljusschakt mellan detta rum, kök och hall unika attribut till bostaden. I hallen finns hatthylla med stång. Förråd, garderober och skjutdörrar. Samtliga snickerier i ljusgrå kulör lika kök. I taket monteras vita fotlamphållare i porslin. Från köket når man matsal och vardagsrum i öppen planlösning med burspråk och spröjsade fönster.

Två rymliga sovrum varav master bedroom med walk-in closet och en suite badrum. Ytterligare ett badrum med angränsande tvättstuga. Materialet i badrummet är genomgående ljusgrå marmor. Här har man velat skapa en känsla av ett gammaldags puderrum i modern tappning. Elburen komfortgolvvärme. Dold rördragning. Innertak. Golv i ljusgrå marmor. Väggar med hög bröstning i marmor lika golv. Specialritat spegelskåp med förvaring ovan handfat. Tvättpelare. Handdukshängare i krom. Vägghängda WC-stolar med dold cistern från Duravit. Inbyggt badkar. Duschplats med glasvägg i klarglas. Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht

Område

Nybrogatan 19 är en adress i händelsernas centrum. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg – allt bara en eller ett par minuter bort.

Butikerna, restaurangerna, kulturen och människorna ligger alla inom räckhåll; ett läge som bäddar för det spontana. Samtidigt – så fort du kommer ett kvarter bort från Birger Jarlsgatan så lugnas tempot och stämningen förändras, från citykänsla till bostadskvarter av Östermalmskaraktär. Promenera Nybrogatan upp och ner en vanlig vardag och du kommer märka vilken unik och personlig stämning som präglar detta klassiska stråk.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Prospekt Nybrogatan 19

Projekthemsida

Sök garageplats

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område