Norrmalm - Vasastan

Kammakargatan 35

Skuldfria Brf Rörstrand 14 upplåter nu denna inbjudande och fina tvåa i vackert hörnhus från 1863. Lägenheten har gott om välbevarade detaljer såsom breda plankgolv, höga golvsocklar, takrosett, speglade nischer, pardörrar och högt i tak. Tre stora fönster ger ett fint ljus, en luftig känsla och härlig utsikt mot vackra S:t Peters Kyrka mittemot. Föreningen har låtit renovera badrum och samtliga ytskikt på ett mycket smakfullt vis. Då lägenheten har en sällsynt bra och flexibel planlösning har man lämnat inredning av kök till den blivande medlemmen. På så vis får man möjlighet att välja den planlösning man önskar och sätta sin egen prägel. Lugn, trivsam och mycket central adress med direkt närhet till allt vad Stockholm har att erbjuda.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 42 m2

Pris / Bud

3 775 000 kr
Senaste bud: 4 350 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

1 046 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Norrmalm - Vasastan

Kammakargatan 35

Interiör

Via ett stiligt renoverat trapphus med hiss kommer man in i denna lägenhet två trappor upp i huset. Lägenheten är precis nyrenoverad innefattande badrum och ytskikt. Väggar målade i ljusgrått och snickerier i vitt. Breda trägolv som har slipats och vitlaserats. Lägenheten saknar kök för dagen men vatten och avlopp är framdraget och förberett. Det finns ett flertal mycket trevliga varianter av planlösning att välja på, se alternativ i bildflödet eller under ”planlösning”. Inredning av kök sker på köparens bekostnad, bostadsrätten upplåts i befintligt skick.
Hall
Välkomnande med plats för avhängning av ytterkläder. Härifrån nås badrummet och allrummet genom franska pardörrar.
Badrum
Helt nyrenoverat och oanvänt i neutral färgsättning med grå klinker och vitt kakel. Utrustningen består av handfat med förvaring i kommod, dusch, wc och spotlights. Förberett för tvättmaskin.
Allrum
Underbart och luftigt rum med två stora fönster vilket bjuder på ett fint ljus. Här kan man skapa ett öppet kök/vardagsrum om så önskas med gott om plats för soffgrupp och matplats för stora sällskap.
Sovrum/före detta kök
Här fanns köket tidigare och här finns nu vatten och avlopp förberett. Då väggen mellan rummen inte är bärande finns här en rad möjligheter och varianter på alternativa planlösningar.

Förening

Brf Rörstrand 14 är en skuldfri och mycket välskött förening som förvärvade fastigheten/marken 1993. Fastigheten bebyggdes 1863 bestående av ett flerbostadshus med totalt 13 lägenheter (1 359 kvm). 12 av dessa är upplåtna med bostadsrätt och den sista ska nu upplåtas i och med denna förmedling. Större delen av intäckterna för försäljningen kommer föreningen använda till att genomföra nedsättning av insatserna för befintliga medlemmar.
I huset finns även 5 hyreslokaler om totalt 176 kvm (Psykolog, fotograf, skräddare och supporterförening)

Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring
Lägenheten är 42 kvm enligt mätintyg
Tv/Internet: Comhem
Parkering: Boendeparkering gäller på gatan via Stockholm stad
Förråd: Källarförråd

I föreningen finns följande gemensamma utrymmen: 
- Tvättstuga i gemensamhetsanläggning med två grannfastigheter
- Grovsoprum
- Innergård med utemöbler och cykelställ
- Cykelförråd
Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med två grannfastigheter, Kammakagargatan 33 & Upplandsgatan 8. Man har bl.a. gemensam tvättstuga.

Fastighetens skick/utförda renoveringar
2017 – Renovering Trapphus
2015 – Renovering tvättstuga
ca 2008 – Fönsterrenovering 
ca 2008 – Hissrenovering
ca 2003 – Renovering tak
1994 – Fasadrenovering

Kommande renoveringar:
Föreningen har inte beslutat eller diskuterat större reparationer eller ombyggnation i huset 

image

City

City är Stockholms och Sveriges absoluta centrum. En plats som blandar Sveriges historia med dess framtid och där historiska monument möter nyetableringar, samtidskonst och ambitiösa omdaningsprojekt. Här har du alltid gångavstånd till Stockholms bästa restauranger, butiker och barer. Du kan med enkelhet ta dig härifrån och till resten av staden, landet och världen. City är en plats där människor byter mellan tåg, buss och tunnelbana, men det är också en destination i sig självt.

Upptäck detta område