Östermalm / Gärdet

Sandhamnsgatan 75 C

Nu finns möjligheten att förvärva en av de få lägenheterna med direktutgång till terrassen i det prisbelönta projektet 79&Park. Med fantastiskt läge på plan 8 har du utsikt över Djurgården och kanalen från den generösa terrassen i s/v och sjöutsikt över Lilla Värtan från balkongen i s/o. Varierande takhöjder mellan 2,4-5 m. Centralt placerat kök med utgång till terrassen på ena sidan och sällskapsrum med panoramafönster på den andra. Generöst sovrum med klädkammare och utgång till den härliga balkongen. Ytterligare ett sovrum. Mycket sobert badrum med dusch och tvättpelare samt en gästwc. Genomgående påkostade och exklusiva materialval.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 84 m2

Pris / Bud

10 250 000 kr

Visning

  • Lägenheten är inte färdigställd. Tillträde preliminärt i november. Kontakta mäklaren för mer info.

Antal Trappor

8

Hiss finns

Avgift

4 437 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband(basutbud

Kontakta mäklare

Östermalm / Gärdet

Sandhamnsgatan 75 C

Interiör

Med magnifikt läge på plan 8 ligger denna välplanerade och exklusivt inredda lägenhet. Lägenheten är unik i projektet då man från den öppna planlösningen har direktaccess till den soliga terrassen i sydväst med oslagbar utsikt över Djurgåden och kanalen. Specialdesignat kök för just detta projekt från Varenna Poliform med en generös köksö för umgänge med familj och vänner. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Stor matplats med utgång till terrassen. Luftigt sällskapsrum som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak med en takhöjd på 3,2 m. Master bedroom om med mycket stor klädkammare, panoramafönster, delvis takhöjd om 5 m och utgång till balkongen i sydost med sagolik sjöutsikt över Lilla Värtan. Ytterligare ett angränsande sovrum. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Gästwc i samma utförande som badrummet. Genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Förening

Brf Stettin 7 Sandhamnsgatan 75-83. Oscar Properties projekt tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) Som med detta projekt vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i europa. 

169 lägenheter. 1 förskola som till större delen kommer vara upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts med hyresrätt. Dessutom stort garage under med både bil och MC-platser som nås via hissarna. 

Gemensamhetsutrymmen: 
 3 Gemensamma takterrasser, Barnvagnsförråd, Cykelförråd. 

Kabel-TV och bredband genom Ownit.

Område

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område