Stockholm

Igeldammsgatan 22B

Elegant industri-romantik med magnifik takhöjd. Ytterst yteffektiv och välplanerad med tre bra sovrum samt två stora badrum med dusch respektive badkar. Bra sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lugnt boende och läge i populära Industriverket med dess vackra fasad. Exklusiva materialval.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 113 m2

Pris / Bud

10 150 000 kr

Visning

  • 2018-08-19 12:00 - 13:00
  • 2018-08-20 17:30 - 18:30

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

5 695 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Stockholm

Igeldammsgatan 22B

Interiör

Välkommen till denna unika våning färdigställd 2017 i Oscar Properties exklusiva byggprojekt Industriverket. Mycket välplanerad fyra med drygt 4 meter i takhöjd, synliga bremertakvalv och stålbalkar som i kombination med de fantastiska fönsterpartierna ger den vackra industrikänslan. Ljuspigmenterat hårdvaxoljat ekplankgolv i alla rum. Låga golvsocklar och foder i slätt utförande. Ytterdörr av säkerhetstyp från Daloc. Garderobsvägg i vardagsrum och nya väggskåp i båda badrummen från Kvänum. Lägenheten vetter mot den trivsamma innergården vilket ger ett mycket lugnt läge utan insyn. Varje kvm är maximalt utnyttjad med fokus på de sociala ytorna för att sedan erbjuda 3 bra sovrum, mycket förvaring och två stora badrum. Perfekt läge på Kungsholmen med gångavstånd till kommunikation, stadspuls, skolor, grönområden och bad. 

Stilfullt snickerikök från Kvänum med almfanerade luckor på bänkdel. Hyllplan och fläkt i vit kulör ovan köksbänken i rostfritt. Rymlig högskåpsförvaring med ugn och micro i en separat del av köket. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens med helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. 

Två spatiösa badrum, det ena ligger i ensuite med stora sovrummet efter walk-in-closet. Dold rördragning. Tvättställs - och duschblandare i krom från Dornbracht. Elburen komfortgolvvärme och handdukstorkar. Golvbrunn med ram och infälld stenplatta. Infällda downlights i tak, belysningsarmatur i polerat stål från Rubn Lightning. Dörr i spegelglas framför tvättpelare i nisch. Specialritad öppen förvaring under handfat. Dusch i ena badrummet och badkar i det andra. Väggar i duschutrymme klädda med natursten, övriga väggar i ljus matt mosaik. Förvaringsskåp från Kvänum i ljusgrått. Handfat och badkar i marmorkomposit från spanska Hidrobox. Vägghängd WC-stol med dold cistern från Duravit. Duschplats med specialritad glasvägg i polerat krom och dekorglas.

 

Förening

Brf Industriverket omfattar byggnaderna Bryggeriet och Radiofabriken och består av 147 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Bostadsareal: 12 623 kvm, lokalareal: 1 266 kvm varav 360 kvm avser förskola. Markareal: 5 550 kvm. Äkta förening, marken ägs av föreningen. Det finns cykelrum, cykelställ, barnvagnsrum, rullstolsrum, soprum och miljörum med enklare sortering. Bredband 100/100 mbit/s och basutbud TV levereras av Ownit och ingår i avgiften. I lägenheten finns ett förråd med full takhöjd och elfahyllor.

Område

Igeldammsgatan är lugnt men centralt belägen. Västermalmsgallerian ligger några minuters promenad från lägenheten. Flera bagerier finns i området som Les Petits Boudains, Haga Tårtcompani, Gateau och Fabrique. På några minuter promenerar man över bron till populära Rörstrandsgatan och Birkastan med kaféer, restauranger och barnvänliga Vasaparken. Några kvarter bort ligger populära Restaurang AG med sin råa New York-känsla. Runt hörnet ligger Proviant restaurang och bar. Både SATS och Friskis & Svettis finns i närheten. Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott.

image

Sydvästra Kungsholmen

Sydvästra Kungsholmen är öns kanske mest natursköna område. Från Fredhälls klippor blickar du ut över hela södra Stockholm och i närheten ligger välbesökta Rålambshovsparken. Klipporna är mycket populära badställen på sommaren och uppe på branten står husen som ovanligt fina exempel på funktionalism. En annan del av området är tidningskvarteren i Marieberg med gångavstånd till vattnet, Essingeöarna och Södermalm. Oavsett adress så är detta en lite lugnare del av Kungsholmen, ett område med omedelbar närhet till naturen och vattnet.

Upptäck detta område