Gärdet

Sandhamnsgatan 75 C

Mycket välplanerad lägenhet med trevligt läge i det prisbelönta projektet 79 & Park. Lägenheten har i linje med Oscar Properties projekt utrustats med både påkostade och stilfulla materialval. Kök, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning med generös takhöjd om 2,75 m, panoramafönster samt en härlig balkong i sydostläge. Två sovrum. Två Sobert inredda badrum med dusch och tvättpelare. Hall med bra förvaring. Tillträde i slutet av november. För mer info om projektet. http://79park.se/ Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 76 m2

Pris / Bud

5 500 000 kr

Visning

  • Tillträde i slutet av November. Lägenheten kan ej visas då den ej är färdigställd. Vänligen kontakta mäklare för mer information.

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

4 106 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband(basutbud)

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75 C

Interiör

I det mycket populära projektet 79 & park kan vi erbjuda en mycket tilltalande lägenhet med mycket bra disponering. Inbjudande hall med garderob och städskåp leder till den gemytliga sällskapsytan. Specialdesignat kök från Varenna Poliform. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Öppet sällskapsrum med matplats med härligt ljus via ljus via stora glaspartier från golv till tak. Här finns även utgången till den trevliga balkongen i sydosttläge om ca 6 kvm. Stort master bedroom om 17 kvm med badrum on suite, bra förvaring och panoramafönster. Vid entrén ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller kontor om 9 kvm. Två stilrena badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har 2,75 m i tak och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde i slutet av november. 

Förening

 

Brf Settin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Garage med 133 st garageplatser varav 93 st hyrs ut till föreningens medlemmar (2 000 kr/mån) samt 8 st MC-platser för (1 000kr/mån). TV och bredband levereras av Ownit. Till lägenheten hör ett källarförråd. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1138 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (455 kr). 

För mer informationen om projektet se bifogade filer samt Oscar Properties hemsida: https://oscarproperties.com/projekt/79-park/

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stettin 7. Fastigheten färdigställs 2018 med adresserna Sandhamnsgatan 75–83. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1 325 kvm. Gemensamma utrymmen genom tre takterrasser, innergård samt barnvagns- och cykelförråd. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område