Stockholm

Svarvargatan 11

Den perfekta moderna 1,5:an som disponeras som en riktig tvåa. Luftig med 3-4 meter i takhöjd med bremervalv. Exklusiv lägenhet i Oscar Properties omtalade projekt Industriverket som ligger högt upp i huset på 1 tr mot öppen innergård. Vackra industriella fönsterpartier med genomgående utvalda materialval. Fokus på sociala ytor. Stort badrum med hotellkänsla samt mycket bra garderobslösningar.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 60 m2

Pris / Bud

4 995 000 kr

Visning

  • 2018-09-23 13:00 - 13:45
  • 2018-09-24 17:30 - 18:15

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

3 693 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Stockholm

Svarvargatan 11

Interiör

Flytta in i denna välplanerade tvåa( 1,5 rum) som erbjuder stora fönsterpartier, högt i tak och är utsmyckad i vacker industriromantik. Välutvalda, exklusiva materialval med modern känsla. Välkomnande hall med bra avhängning samt sittyta med inbyggd förvaring. Från hallen ansluter det generösa förrådet samt badrummet med wc, dusch samt tvättpelare. Stilrent kök med mycket skåp och arbetsyta i kombination med en generös matsalsdel. Vidare öppnar vardagsrumsdelen upp som en separat del med 4,1 meter i tak med stort fönster som blickar ut mot den öppna innergården. Via vackra fönsterdörrar så öppnar sovrummet upp som erbjuder plats för dubbelsäng samt generöst med garderobsförvaring. Attraktivt och lugnt läge på Kungsholmen där man har nära till kommunikationer och grönområden. Byggnaden med dess unika attribut och New York-känsla har tidigare tjänstgjort som fabrik och Bryggeri vilket återspeglas i bostaden. 

 

Förening

Brf Industriverket omfattar byggnaderna Bryggeriet och Radiofabriken och består av 147 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Bostadsareal: 12 623 kvm, lokalareal: 1 266 kvm varav 360 kvm avser förskola. Markareal: 5 550 kvm. Äkta förening, marken ägs av föreningen. Det finns cykelrum, cykelställ, barnvagnsrum, rullstolsrum, soprum och miljörum med enklare sortering. Bredband 100/100 mbit/s och basutbud TV levereras av Ownit och ingår i avgiften. I lägenheten finns ett förråd med full takhöjd.

Område

Igeldammsgatan är lugnt men centralt belägen. Västermalmsgallerian ligger några minuters promenad från lägenheten. Flera bagerier finns i området som Les Petits Boudains, Haga Tårtcompani, Gateau och Fabrique. På några minuter promenerar man över bron till populära Rörstrandsgatan och Birkastan med kaféer, restauranger och barnvänliga Vasaparken. Några kvarter bort ligger populära Restaurang AG med sin råa New York-känsla. Runt hörnet ligger Proviant restaurang och bar. Både SATS och Friskis & Svettis finns i närheten. Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott.

image

Sydvästra Kungsholmen

Sydvästra Kungsholmen är öns kanske mest natursköna område. Från Fredhälls klippor blickar du ut över hela södra Stockholm och i närheten ligger välbesökta Rålambshovsparken. Klipporna är mycket populära badställen på sommaren och uppe på branten står husen som ovanligt fina exempel på funktionalism. En annan del av området är tidningskvarteren i Marieberg med gångavstånd till vattnet, Essingeöarna och Södermalm. Oavsett adress så är detta en lite lugnare del av Kungsholmen, ett område med omedelbar närhet till naturen och vattnet.

Upptäck detta område