Stocksund

Invernessvägen 10

Mycket tilltalande och yteffektiv hörnlägenhet i fint skick med stor och solig terrass. Härligt ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Vardagsrum med plats för matgrupp och soffa, trevligt arbetskök och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring. Stor terrass i bästa söderläge i anslutning till vardagsrummet. Bostaden ligger på en attraktiv adress i Inverness med närhet till matbutik, bad och naturområden samt gångavstånd till kommunikationer (tåg och tunnelbana samt buss). En riktig pärla!
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 49 m2

Pris / Bud

2 695 000 kr
Senaste bud: 2 950 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1/2 tr

Ej hiss

Avgift

2 928 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Stocksund

Interiör

Hall
Via ett prydligt trapphus kommer man in i hallen med bra plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter tack vare den intilliggande klädkammaren. Genomgående fina parkettgolv i hela lägenheten förutom badrum. 

Kök
Trevligt kök med bra förvaring och bänkskiva i trä. I köket finns två stora fönster med utsikt över föreningens vackra baksida som är insynsskyddad av en skogsdunge. Gott om arbetsyta och skåpförvaring. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn och fläkt från Gorenje samt kyl/frys (äldre modell) och integrerad diskmaskin.

Vardagsrum
Socialt rum med plats för både matplats och soffgrupp med mer. Bevarade funkisdetaljer såsom fiskbensparkett, fönsterbräder i marmor och gavelfönster. Rummet förlängs ut tack vare den trevliga terrassen.  

Terrass
I anslutning till vardagsrummet ligger den generösa och soliga terrassen i bästa söderläge, 15,5 kvm stor. Vitt räcke samt klinkerplattor till golv. Mycket trevligt uterum med plats för sittgrupp, växter, belysning samt parasoll. 

Sovrum
Fint sovrum med utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter tack vare separat klädkammare. Det stora gavelfönstret ger ett vackert ljusinsläpp. 

Badrum
Rymligt badrum i ljusa färger med grått klinker och vitt kakel. Golvvärme. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar, tvättställ med kommod, WC och handdukstork. Badrummet har även utrustats med extra ventilation. 

 

 

Fastighet

Utfört underhåll:

El-stigar bytta 1987 (3-fas finns indraget i fastgheten)
Trapphus renoverat 2015
Taket renoverat 2016
Fönster på södra sidan genomgick renovering 1990 samt ytterligare målning och fasadrenovering 2016/2017
Ny tvättmaskin i tvättstuga 2016

Kommande renoveringar:

Utbyte av värmeväxlare ska ske i närtid. 
Stammar kommer spolas under hösten 2018

Förening

BRF MASTEN1

Föreningen är en sk "äkta förening".
Föreningen äger marken. 
Består av 14 bostadsrätter om totalt 758 kvm och 3 lokaler om 141 kvm

Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. I källaren finns en gemensam lokal med pingisbord. Tillhörande föreningen finns en anlagd trädgård med stor och vacker blomsterrabatt. 

Det finns inga planer på någon höjning av årsavgiften.
Medlemmar sköter trappstädningen själva och varje medlem har en specifik uppgift att sköta under året.

OBS! Obligatorisk avgift för kabel TV tillkommer till årsavgiften om 299 kr/månad. 

PARKERING
Det finns tre garageplatser och två parkeringsplatser i föreningen. Dessa är i dagsläget uthyrda. Det finns även en gemensam parkeringsplats, fri att utnyttja för föreningens medlemmar. 
Boendeparkering kan sökas när man är folkborkförd i Danderyds kommun. Som nyinflyttad kan man få ett tilläflligt p-tillstånd i väntan på folkbokförningen. Tillstånd att stå på infartsparkering kan även det sökas. 

NYCKELTAL:
Lån per kvm bostadsyta: 6 491 kr
Årsavgift per kvm bostadsrättsyta: 693 kr
Belåningsgrad: 127,74 %

 

Område

Bostaden är mycket trivsamt belägen nära badplats, Edsvikens strandpromenad och naturområde. Här har du direkt närhet till kommunikationer; både buss och tåg (Roslagsbanan) samt T-bana. På drygt 10 minuter tar du dig enkelt till city med tunnelbanans röda linje alternativt Roslagsbanan. En kort cykeltur bort ligger Stocksunds torg med trevligt utbud av matafärrer, restauranger samt service. Utöver det ligger Mörby Centrum i närheten med stort utbud av service, mat, systembolag, apotek, BVC och husläkarmottagning samt tunnelbana. Ett stenkast bort ligger Lidl. Bostaden erbjuder ett lugnt läge men samtidigt nära stadens puls, det bästa av två världar! 

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område