Gärdet

Sandhamnsgatan 75 D

Välkommen till en av de bäst planerade lägenheterna i det omåttlig populära 79&Park. Utsökt lägenhet med högt läge (Plan 5) och två balkonger varav den ena med underbar vidsträckt utsikt över Gärdet och Djurgården. Lägenheten har i linje med Oscar Properties projekt utrustats med både påkostade och stilfulla materialval. Kök, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning med generös takhöjd om 2,75 m, panoramafönster samt en härlig balkong. 3 sovrum varav ett med badrum en suite och klädkammare och ett med balkong i soligt sydvästläge. 2 Sobert inredda badrum båda med dusch och det ena med tvättpelare. Tillträde tidigast 16 november. Lägenheten kan ej visas. För mer info om projektet. http://79park.se/
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 98 m2

Pris / Bud

8 950 000 kr

Visning

  • Lägenheten kan inte visas då den ej är färdigställd än. Kontakta mäklaren för mer info.

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

4 933 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband(basutbud)

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75 D

Interiör

I det internationellt prisbelönta projektet 79 & Park kan vi erbjuda en mycket tilltalande lägenhet med högt läge två härliga balkonger. Den ena med vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet och Djurgården i härligt sydvästläge. Inbjudande hall med förvaring leder till den gemytliga sällskapsytan. Specialdesignat kök från Varenna Poliform. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Öppet sällskapsrum med matplats som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak. Här finns även utgången till den ena trevliga balkongeni sydost. Master bedroom med stor klädkammare, panoramafönster och utsikt över Gärdets grönska. Stilrent badrum en suit med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Bredvid ligger ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller kontor och den andra balkongen med milsvid utsikt över gärdet i soligt sydvästläge. Ytterligare ett badrum i samma utförande som det andra samt ett tredje sovrum i anslutning till sällskapsrummet. Lägenheten har 2,75 m i tak och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde tidigast 16 november. 

FöreningOmråde

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm.

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område