Märsta

Steninge slottsby

Visa alla bilder

Hörnlägenhet i med stor balkong i härligt sydvästläge. 3 rok med punschveranda som ger ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum skapar en härlig social yta. Två bra sovrum varav med utmärkt förvaring. Stort exklusivt badrum med både badkar och dusch samt ytterligare ett badrum med dusch och tvättpelare. Lägenheten har ett perfekt läge närmast slottet och stenladan i Steninge slottsby. Tillträde kvartal 3 2022Norra huset tillträdes dock i december.

Rum & Storlek

3 / 104 m2

Pris

4 775 000 kr

Avgift

4 421 kr / mån

Visning

2023-01-22 13:00 - 13:45
VISNINGEN INSTÄLLD

Karta

Planlösning

floor-plan

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Förening

Brf Trädgårdsstaden i Steninge 2. Byggår 2022. 22 lägenheter i dagsläget men planen är att föreningen skall slås ihop med Trädgårdsstaden i Steninge 1 och då blir det 33 lägenheter. Den andra huskroppen kallas Norra och färdigställdes i december 2021. Förråd finns på tomten. Ca 3 kvm. Rullstolsrum, sopsortering, 22 st parkeringsplatser. Varje lägenhet disponerar en var. 750 kr/m. Hiss finns. Föreningen äger marken. Inga lokaler.

Steninge Slottsby – en ny by växer fram

Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Snart kommer här att finnas bostäder, förskola och skola, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.

En ny, vacker torgpark skapas i anslutning till själva stenladan som får ett utvecklat innehåll inom mat, trädgård och form. Logen intill stenladan ska renoveras och rymma verksamheter som ger plats för hotell, event, restaurang, konferenser, konserter mm.

Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.

Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.

Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.

Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning, marina och fina möjligheter till närodling och lokal produktion, upplysta löpspår och utegym. Vid byns nya torg och den gamla stenladan utvecklas det befintliga utbudet. Här blir det flera härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.

     

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram