Saltsjöqvarn

Östra Finnbodavägen 13

Visa alla bilder

Nu finns chansen att förvärva ett nyproducerat & exklusivt boende med stora ljusinsläpp, hänförande utsikt över Djurgården och härliga terrasser vid Stockholms inlopp. I närhet av vattnet invid Saltsjöqvarns kaj skapas nu fantastiska boenden av arkitekterna Arrhov Frick i storlekarna 1,5-6 rok. Vänligen besök www.saltsjoterrassen.se

Rum & Storlek

/ m2

Pris

-

Visning

Karta

Kontaktuppgifter:

Sara Hollsten

070-285 99 41 sara@alexanderwhite.se

Interiör

Med ett fantastiskt läge vid vattnet ligger Gomanhuset, en fastighet som tidigare varit ett fabrikshus. Fastigheten förvandlas just nu till ett unikt och exklusivt bostadshus med storslagen sjöutsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Här skapas rymliga och unika bostäder i varierande storlekar, många med egen terrass, öppen spis och atriumgård. De exklusiva lägenheterna håller hög standard med stora ljusinsläpp och öppna sociala ytor.

Lägenheterna byggs med stor varsamhet och eftertanke för att bevara byggnaden och möta dagens boendekrav. Terrasshusformen utnyttjas maximalt med stora atrium-gårdar för bästa ljusinsläpp och för att skapa lättillgängliga terrasser. Stora takytor blir levande, gröna tak som utöver att bjuda på vacker grönska bidrar till en friskare stadsmiljö. Den gamla fabriksbyggnadens olika volymer gör att alla lägenheter får sin egen karaktär som till exempel 6 meter i takhöjd eller en terrass på 100 kvm. Köken får ett lugnt och harmoniskt intryck med släta, vita ytor, infällda grepp och rostfria bänkskivor och badrummen inreds med stående kakel 10x20, golv av gråa klinkerplattor samt vitt porslin. Lägenheterna har genomgående trägolv och kvalitetsvitvaror.

Tillsammans med arkitekterna Arrhov Frick skapar Magnus Öhman Fastighetsutveckling bostäder i storlekarna 1,5-6 rok.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Kirstina Persson, 0708880015 alternativt besök www.saltsjoterrassen.se för mer information och intresseanmälan.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram