Saltsjöbaden

Visa alla bilder

Välkomna till Tollare invid Skurusundet och Lännerstasundet. Här på Hällmarken i svag sluttning och rakt söderläge skapas tidlösa och stilrena bostadsrätter signerade välrenommerade Arrhov Frick samt landskapsarkitekterna URBIO. De boende har tillgång till fantastiska miljöer såväl inne som ute med stora fönsterpartier, balkonger, terrasser och uteplatser. Garage (direktaccess), tre gemensamma takterrasser, bastu och festlokal. Endast ett stenkast från marinan och strandpromenaden. Bilderna är exempelbilder. Vänligen besök projekthemsidan http://5hus.se/ för mer information.

Rum & Storlek

1 / m2

Pris

-

Visning

Kontaktuppgifter:

Maria Rockborn

073-325 40 11 maria.rockborn@alexanderwhite.se

Kontaktuppgifter:

Kirstina Persson

070-888 00 15 kirstina.persson@alexanderwhite.se

I Tollare i Nacka skapar Tobin Properties 5 Hus. Husen, noga utformade att möta den moderna människans behov av såväl inspiration som funktion, är utvecklade i ett nära samarbete mellan Tobin Properties, den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Tillsammans har vi utgått från varje huskropps individuella läge och skapat bostäder och kringmiljöer som får ut det mesta möjliga av utsikt och solförhållandena.

Materialen i 5 Hus är utvalda för att harmonisera med omgivningens särart. Tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. Övergången mellan ute och inne är sömlös, där stora glaspartier ger utsikt mot grönska, himmel och trädtoppar, medan generösa balkonger och privata takträdgårdar låter dig njuta av sol och sjöbris bara några steg från ditt eget vardagsrum.

Visionen med 5 Hus är ett hem för dig som inte vill välja. Här kan du njuta lika mycket av närheten till storstaden med dess puls som av naturens lugn. På 30 meters höjd över vattnet, med Lännerstasundet i fonden och tallskogen som granne, är det svårt att förstå att du befinner dig på cykelavstånd från Slussen.

5 Hus omfattar tio moderna townhouse i två huskroppar som får sällskap av ytterligare tre huskroppar med 73 lägenheter, av varierande storlek från effektiva studios till spatiösa 5:or.

Planerad första inflyttning hösten 2016 för townhousen och sommaren 2017 för lägenheterna.

Bilderna är exempelbilder.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram