Gärdet

Oscar Properties uppför i samarbete med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) nyproduktionsprojektet 79&Park, beläget alldeles intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten. Här skapas 169 unika och moderna bostäder i storlekarna 2-6 rok. Preliminärt tillträde Q1 2018- Q2 2018.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Antal rum

3 till 5

Visningar

  • 2017-10-06 12:00 - 12:45
    Vänligen kontakta mäklare för anmälan till visning. Välkommen!

Storlekar

75 - 137 m2

Avgift

fr. 4 107 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband Ownit, Kabel-TV basutbud, IP-telefoni

Kontakta mäklare

Gärdet

79 & Park

Interiör

79&Park kännetecknas av stora fönsterpartier, tilltagna takhöjder, takterrasser och byggnadens unika arkitektur där naturen tar sin plats. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass. Hög kvalitét och design på materialval såsom kök och förvaringslösningar från italienska Varenna Poliform. Lägenheterna har vitmålade väggar och tak samt vitpigmenterade ekgolv. De extra höga dörrpartierna löper ända upp till 2,65 och förstärker känslan av höjd och rymd.

Köken är skräddarsydda i sin design med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Integrerad diskmaskin och kyl/frys från Miele. Blandare från Dornbracht i borstad platinum.

Golv och väggar i badrummen är klädda i stora ljusa granitkeramikplattor. Ovanför det specialritade tvättstället i marmorkomposit finns en steninfattad spegel i Bottocinomarmor. Förvaring och tvättpelare göms i högskåp som är lackade i samma varmgrå kulör som övriga snickerier. Duschplatsen är utrustad med löst träraster, golvränna från Unidrain samt skylight-armatur. Dusch- och badrumsblandare från Dornbracht.

Vänligen se specifik materialbeskrivning för mer information. 

Byggnad

79&Park är ett samarbete mellan Oscars Properties och BIG (Bjarke Ingels Group). De är kända för sina utmanade, lekfulla och samtidigt mänskliga byggnader, som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

Område

Gärdesfälten och Nationalstadsparken breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla.

Preliminär inflyttning beräknas till Q4 2017 - Q1 2018.

Vänligen besök projekthemsidan www.79parkvip.se för mer information och aktuellt utbud.

Projektets hela utbud

Google Maps