15/20 - Kungsholmen

15/20 - små och smarta totalrenoverade sekelskifteslägenheter på Kronobergsgatan 20. Här hittar du välplanerade enrummare med tillgång till lounge, gym och dropin-tvättstuga. Håll dig uppdaterad och få förtur till försäljningen genom att anmäla intresse på projekthemsidan www.1520.se. Projektet säljstartas under början av 2016.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

15/20 - Kungsholmen

15/20

Bo smart, lev stort

Tänk dig en plats där du kan bo tillsammans med människor som vill samma sak som du– leva ett liv mitt i stan med alla möjligheter att bo smart men samtidigt ha all plats du behöver för att hänga med grannar, träffa kompisar, äta middag i loungen på gården eller träna på gymmet bredvid dropin-tvättstugan. Det är så 15/20 funkar. Små lägenheter, som du kan hyra ut när du är bortrest, med gemensamma ytor och funktioner som du kan kombinera precis som du vill.

Välkommen till Stockholms mest levande hus.

Område

På de lugna gatorna mot Karlbergskanalen på Kungsholmen ligger Inedalsgatan 15 och Kronobergsgatan 20. 15/20 byggdes med små smarta lägenheter redan 1911. AG Properties har nu gjort huset ännu smartare och lagt till det du behöver för ett perfekt modernt storstadsliv, där du kan vara med vänner och grannar eller för dig själv. Du bestämmer hur du vill ha det. 15/20 ligger lugnt och fint nära vattnet som sagt men nära Fleminggatan och St:Eriksgatan ändå, så om du ska gå ner till city kan du promenera eller ta någon av bussarna och tunnelbanan som går alldeles runt hörnet.

Vi är helt säkra på att du och alla andra härliga människor som flyttar in här kommer att älska 15/20.

Anmäl ditt intresse på projekthemsidan, www.1520.se för att få förtur till försäljningen, nyheter och information

Google Maps