Tollare

Tollarevägen 75

Välkomna till Tollare invid Skurusundet och Lännerstasundet. Här på Hällmarken i svag sluttning och rakt söderläge skapas tidlösa och stilrena stadsradhus signerade välrenommerade Arrhov Frick. Här erbjuds privat takterrass med vidsträckt vy, uteplats, eldstad, generösa fönsterpartier (golv till tak) med mera. Endast ett stenkast från marinan och strandpromenaden. Bostäderna är färdigställda och inflyttningsklara. Besök projekthemsidan för att ta del av samtliga stadsradhus till salu, se länk nedan. Exempelbilder från Verandan.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

6 / 159 m2

Pris / Bud

9 200 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

0-3

Avgift

5 513 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Tollare

Tollarevägen 75

Interiör

Ljus hall med ett vackert ljusgrått terrazzogolv. Här finns god plats för avhängning och platsbyggda garderober. Hallens väl tilltagna yta möjliggör att sätta upp en vägg för ett extra rum/förråd.

Innanför hallen finns ett av bostadens badrum helkaklat med matt kakel från Mosa Tiles i melerad beigegrå kulör. Lika plattor för vägg och golv och de minimala fogarna går i ljust på väggarna och mörkt på golvet. Porslin från Duravit som präglas av rena linjer och enkelhet. Spegelskåp, badkar samt blandare och takdusch i krom från Mora. Mittemot badrummet ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Den maskinella utrustningen döljs bakom ett snyggt linnedraperi och ovan sitter en arbetsbänk i vitpigmenterad ek. 

Kök från Vedum med släta luckor i ljust grå ton och med knoppar i rostfritt. Helintegrerade vitvaror som diskmaskin, hel kyl och frys. Bänkskiva i rostfritt med integrerad ho samt infälld induktionshäll och med multifunktionsugn inunder. Blandare från Mora. Köket har en köksö samt utgång till altan.
Altanen vetter mot föreningens markyta som kallas Enebacken. En naturmark i södersluttning med viloplatser.

En trappa upp finns bostadens vardagsrum med en härlig eldstad/kamin (Contura i40). Rummet har fönster som går från vägg till vägg där mittdelen kan öppnas upp (dörrar) och här sitter ett glasräcke. Invid trappan finns en klädkammare och bredvid ligger två sovrum varav det ena med platsbyggd garderobsvägg.

På den översta våningen finner man så Master Bedroom med platsbyggda garderober placerade så att man kan gå runt och få en walk-in-closet känsla. Även här sitter fönster från vägg till vägg där mittdelen kan öppnas upp (dörrar) och med ett glasräcke framför .Här befinner man sig högt från mark vilket genererar fin vy. Intill finns bostadens andra badrum som är materialmässigt i likhet med det på entréplan men med kommod och intilliggande terrazzoskiva. Badrummet har dusch med vägg i klarglas.Intill ligger en klädkammare.
Slutligen erbjuder detta våningsplan ytterligare två mindre sovrum.

På bostadens tak finns så en fantastisk privat takterrass med vidsträckt vy. Takterrassen har ett utekök i rostfritt med arbetsytor, skåp, vatten och gasolgrill. Här finns även ett förråd för exempelvis utemöblerna.

Sammantaget ett boende med allt som kan önskas. Takhöjd om 2.80 m på såväl entréplan som våning 1, ca 2.45 m på översta planet. Bostaden har genomgående golvvärme och ett slitstarkt och vackert vitvaxat ekgolv i enstav (plankkänsla). Trappan har plansteg lika golv och med handledare klädda i naturläder. Fönsterpartier mot utemiljöer (balkonger, altan) har skjutdörrar och det är förberett för montage av markiser.

Område

I Tollare i Nacka skapar Tobin Properties 5 Hus i samarbete med den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO.

Nere vid vattnet planeras en strandpromenad med restauranger och kiosk, här ligger även den kommande marinan som står klar 2018. Längst västerut mot Skurusundet finns härliga badklippor, och promenerar du i motsatt riktning österut längs vattnet kommer du efter ungefär en kvart till Lännerstabadet med sandstrand, brygga och omklädningsrum.

Ett stenkast ut i vattnet från strandpromenaden ligger Mårtens Holme. Holmen utgör en del av Tollare naturreservat och hit kommer det att byggas en gångbro.

I januari öppnar en välsorterad livsmedelsbutik alldeles runt hörnet på Tollare Torg. Det har även öppnat en ny förskola på kort promenadavstånd.

Besök gärna www.tollareinacka.se för senaste uppdateringar om området.

Förening

Brf Laxton är en äkta bostadsrättsförening bestående av tio stycken townhouses/bostadsrätter fördelat på två hus. Belåningen ligger på ca 14 800 000 kr. Eftersom byggnaden är nyproducerad bedöms initialt inget underhållsbehov föreligga utöver löpande underhåll. Byggnaderna är uppförda med sedvanliga garantier.
Innergård och naturtomt nyttjas samfällt med brf Lord Lambourne.
Huset värms upp via bergvärme. Fiber finns indraget.

Föreningen har 12 p-platser utrustade med el-stolpe.Två är gästparkeringar och därutöver har respektive bostadsrätt 1 parkering var som ingår i avgiften.