15/20 - Kungsholmen

15/20

Visa alla bilder

Fantastisk lägenhet med burspråk och extra utrymme för säng, soffa och matplats. Detta är en av flera bostäder i bostadsprojektet 15/20. 15/20 består av små och smarta totalrenoverade sekelskifteslägenheter på Kronobergsgatan 20. Här hittar du välplanerade enrummare med tillgång till lounge, gym och dropin-tvättstuga. Håll dig uppdaterad och få förtur till försäljningen genom att anmäla intresse på projekthemsidan www.1520.se. Projektet säljstartas under början av 2016.

Rum & Storlek

1 / m2

Pris

-

Visning

Karta

Planlösning

floor-plan

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Kontaktuppgifter:

Kirstina Persson

070-888 00 15 kirstina.persson@alexanderwhite.se

Fantastisk lägenhet med burspråk och extra utrymme för säng, soffa och matplats. Denna lägenhet är en av flera och ingår i lägenhetstypen C som består av de största lägenheterna med lite extra utrymme. 15/20 erbjuder fem lägenhetstyper för att du ska kunna välja den som passar just dig bäst.

Lägenheterna i 15/20 är mycket yteffektiva med plats för både soffa och säng samt en matplats. De har en omsorgsfullt bevarad sekelskifteskänsla, kombinerat med moderna och specialanpassade kök- och badrumslösningar. Platsbyggda kök, stilrena helkaklade badrum och smart förvaring gör att det finns plats för allt som behövs.

Interiör

Köken är platsbyggda med släta luckor och täcksidor i grå kulör med knoppar i förzinklad mässing. Köksskåpen sträcker sig hela vägen upptill taket för att utnyttja den generösa takhöjden. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Köken är utrustade med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, fläkt och kombiugn- och micro från högkvalitativa Miele.

Vitpigmenterade ekgolv och väggar målade i ljusgrå kulör med lister och socklar i kontrasterande mörkare grå kulör.

Hallen målas i avskiljande färg med möjlighet att välja på tre olika färger.  

Golven i badrummen består av ett hexagon klinker i mörkgrå kulör. Väggar kläs i vitt rektangulärt kakel med förbandssättning och antracitgrå fog.

Lägenheterna har en bevarad sekelskiftescharm med omsorgsfullt utvalda detaljer såsom gedigna radiatorer med vackra termostater och smakfulla fönster- och dörrhandtag. Genomgående hög kvalitet på materialval.

Vänligen se materialbeskrivning för mer information.

Fastighet

Fastigheten byggdes med små smarta lägenheter redan 1911. AG Properties har nu gjort huset ännu smartare och lagt till det som behövs för ett perfekt modernt storstadsliv. Sekelskifetskänslan är omsorgsfullt bevarad i kombination av moderna och specialanpassade kök- och badrumslösningar.

I 15/20 ges även tillgång till ett funktionellt gym med personlig tränare, ett second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar. Mot Inedalsgatan kommer även ett av Stockholms mest spännande caféer att slå upp portarna. Där kan du dricka ditt kaffe och få din frukost med nygräddat bröd från bageriet eller Stockholms godaste hemlagade glass.

För mer information vänligen besök www.1520.se

Område

15/20 har ett optimalt läge, med allt som behövs utanför dörren. Karlbergskanalen erbjuder fina promenadstråk längs med vattnet, samtidigt som Kungsholmen har ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. I de här kvarteren finns flera favoriter såsom AG för köttälskaren, Phil’s Burger för en grym hamburgare och Sixten & Frans med sin stilrena och moderna miljö. Även när det gäller vardagssysslor som att handla mat är utbudet stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider.

Läget erbjuder bra kommunikationer och det går snabbt att ta sig med både buss, tunnelbana och cykel.

Säljstart är planerad till slutet av januari 2016 och preliminär tidpunkt för tillträde är beräknad till hösten samma år.

Anmäl ditt intresse på projekthemsidan, www.1520.se för att få förtur till försäljningen, nyheter och information

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram