Kungsholmen

Svarvargatan 7-11 - Lgh 03.1212

Luftig och ljus lägenhet om 2 rok med stora vackra fönsterpartier och öppna sociala ytor. Rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. Skräddarsydd design och genomgående högkvalitativa materialval. Oscar Properties konverterar nu tre före detta industrifastigheter till moderna bostäder på Kungsholmen. Bostadsprojektet Industriverket inkluderar tre fabrikshus, varav Radiofabriken är ett av dem. Vänligen besök www.industriverket.se för mer information och aktuellt utbud.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 59 m2

Pris / Bud

5 450 000 kr

Visning

  • 2016-09-04 12:00 - 13:00
    Välkommen till vår visningslägenhet på Igeldammsgatan 22 A!

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

3 657 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, IP-telefoni, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Svarvargatan 7-11 – Lgh 03.1212

Lägenhet om 59 kvm, belägen i en gammal fabriksbyggnad. Bostaden har en takhöjd om ca 3 meter och stora vackra fönsterpartier. Öppen planlösning mellan det exklusiva köket och vardagsrummet skapar en generös rymd och en social känsla. Rymligt sovrum med stort förråd/klädkammare. Exklusivt badrum utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Bilderna är exempelbilder.

Interiör

I Radiofabriken har Oscar Properties skapat ett ljust ateljéboende som präglas av rena linjer och sobra färg- och materialval. Radiofabriken kännetecknas av höga takhöjder, vilket utnyttjats i flera av de mindre bostäderna genom sovloft eller sovalkov. I de större bostäderna har ytorna optimerats för att kunna erbjuda härliga klädkammare. På de övre våningsplanen får bostäderna takfönster samt stora terrasser med kvällssol och utsikt över vasastan. Benvita nyanser på väggar och snickerier ger boendet en sofistikerad känsla.

Bostäderna i Radiofabriken har genomgående vitpigmenterade ekgolv av breda tiljor. En fin kontrast mot fönsterpartierna som är målade i en mörk kulör som ramar in de stora ljusinsläppen på ett vackert och effektfullt sätt.

Köken är specialtillverkade av Kvänum och går i ljusa toner med mörka kontrasterande beslag. Ventilationsrören behålls synliga för att förstärka den industriella känslan.

Badrummen har samma rena formspråk som resten av bostaden med plattor i ljus granitkeramik.

Vänligen se specifik materialbeskrivning för mer information.

Byggnad

Under ledning av Oscar Properties omvandlas nu tre före detta industrifastigheter till moderna bostäder på Kungsholmen. Bostadsprojektet Industriverket är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen, Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Här skapas välbyggda, genuina och vackert robusta bostäder med öppna planlösningar. Det råa och robusta kompletteras med smarta funktionella lösningar och taktila material. Unika detaljer som ger husen karaktär och personlighet bevaras

Område

Industriverket är beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen. Huset som heter Bryggeriet har adress Igeldammsgatan 22 vars fasad vetter mot det stora grönområdet S:t Göransparken. Längs med Svarvargatan står det som kallas Radiofabriken och mellan dessa två byggnader ligger Cigarrfabriken.

Preliminär inflyttning beräknas till Q3 2017

Vänligen besök projekthemsidan www.industriverket.se för mer information och aktuellt utbud.

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

> Upptäck detta kvarter