Nacka

Avslutad

Nyproducerade parhus om 5 rok med uteplats och magnifik takterrass om ca. 20 kvm. På en trivsam tomt i naturnära villakvarter i Skuru, Nacka skapas nu två stycken nyproducerade parhus innefattande totalt fyra trivsamma och moderna bostäder. Bostäderna är fördelade på tre plan och erbjuder välplanerade ytor, luftiga rum, hög takhöjd, stora fönsterpartier och härliga ljusinsläpp samt utsikt över grannskapet. Genomgående fina och högkvalitativa materialval. Försäljningen sker till fasta priser enligt principen först till kvarn.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

5 rok

Storleksintervall

135 m2

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakta mäklare

Nacka

Skuruhöjden

Välkommen till ett naturnära boende i det familjevänliga område som Skuru i Nacka utgör. På Hugins Väg 12 uppförs två stycken parhus innefattande totalt fyra trivsamma och modernt utformade bostäder. Bostäderna är fördelade på två plan samt en inredd vind och erbjuder välplanerade ytor, luftiga rum och stora ljusinsläpp med härlig utsikt över grannskapet. Dessutom har varje bostad både en uteplats och en egen takterrass i bästa solläge, samt tillgång till en vackert planerad tomt.

Nyproduktionsprojektet Skuruhöjden är optimalt för dig med familj som önskar ett smidigt boende i trevliga villakvarter. Det kombinerar det bästa av friheten med att bo i villa och smidigheten av att bo i bostadsrätt

Lite längre ner på sidan hittar du en klickbar länk till projektets hela utbud.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

5 Rok (4 ST)
Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
1001 135 kvm 5 4198 kr/månad - Såld Öppna
1004 135 kvm 5 4198 kr/månad - Såld Öppna
1003 135 kvm 5 4198 kr/månad - Såld Öppna
1002 135 kvm 5 4198 kr/månad - Såld Öppna