Skuruhöjden

Hugins väg 12 - Lgh 1001

Nyproducerade parhus om 5 rok med uteplats och magnifik takterrass om ca. 20 kvm. På en trivsam tomt i naturnära villakvarter i Skuru, Nacka skapas nu två stycken nyproducerade parhus innefattande totalt fyra trivsamma och moderna bostäder. Bostäderna är fördelade på tre plan och erbjuder välplanerade ytor, luftiga rum, hög takhöjd, stora fönsterpartier och härliga ljusinsläpp samt utsikt över grannskapet. Genomgående fina och högkvalitativa materialval. Varje bostad erbjuds två parkeringsplatser intill huset. Preliminärt tillträde våren 2017. Försäljningen sker till fasta priser enligt principen först till kvarn.
  • Bilder
  • Planlösning
  • Karta
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 135 m2

Pris

7 995 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Avgift

4 198 kr/mån

Kontakta mäklare

Skuruhöjden

Hugins väg 12 - Lgh 1001

Välkommen till ett naturnära boende i det familjevänliga område som Skuru i Nacka utgör. På Hugins Väg 12 uppförs två stycken parhus innefattande totalt fyra trivsamma och modernt utformade bostäder. Bostäderna är fördelade på två plan samt en inredd vind och erbjuder välplanerade ytor, luftiga rum och stora ljusinsläpp med härlig utsikt över grannskapet. Dessutom har varje bostad både en uteplats och en egen takterrass i bästa solläge, samt tillgång till en vackert planerad tomt.

Interiör

De två parhusen innefattar totalt fyra bostäder om 135 kvm boyta och 8,5 kvm biyta fördelade på fem rum och kök. Interiört präglas bostäderna av luftiga rum, sobra materialval, härliga ljusflöden och en generös takhöjd.

Planlösning

På entréplan ryms kök och vardagsrum med matsalsdel i öppen planlösning, samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. På denna våning finns även en utgång till en solig uteplats från vardagsrummet.

En trappa upp finner man tre välplanerade sovrum, varav ett med angränsande dressing-room, samt ytterligare ett badrum.

På vindsplanet möts man av ett stort allrum, alternativt sovrum, med en fantastisk takhöjd om 3 meter. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i rymligt förråd. Genom ett stort glasparti har man tillgång till en stor takterrass om 20 kvm i soligt söderläge.

Material

Högkvalitativa och ljusa materialval karaktäriserar bostäderna. Vitmålade väggar och lister, samt trägolv av ask är genomgående på alla våningsplan. Askgolven är behandlade med mattlack i mjölkvit färg, vilket ger ett ljust uttryck utan att beröva golven dess karaktär. Garderober samt innerdörrar är släta i vit kulör.

Köken kommer från Marbodal och är tack vare sin ljusgrå och vita färgsättning både tidlösa och stilrena. Bänkskivor och stänkskydd i exklusiv carrara marmor matchar kulören på luckorna. Diskoho från Franke och vitvaror från Siemens, såsom Induktionshäll, inbyggd ugn/micro, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys.

Badrummen har vita kaklade väggar i halvförband, samt vacker grå marmor på golv som sträcker sig en bit upp på vägg. Badrummet på entréplan inrymmer WC, tvättställ, handukstork samt en rymlig dusch med glasvägg. Här finns också tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrummet en trappa upp rymmer WC, tvättställ, handukstork samt ett generöst badkar. Toalettstolar från Gustavsberg samt dusch- och tvättställsblandare från Damixa.

Byggnad

Exteriört karaktäriseras parhusen av vitputsade fasader, stora fönsterpartier samt generösa uteplatser och takterrasser. Uttrycket är nutida men utformningen ändå klassisk, vilket gör att husen smälter bra in i omgivningen och den omkringliggande bebyggelsen.

Runt om de två byggnaderna sträcker sig en vackert planerad och stor tomt. Genom att ha tagit tillvara på tomtens naturliga utformning och låtit bevara nivåskillnader i marken har man lyckats skapa en miljö där husen harmonierar med naturen. Tack vare att husen är byggda på en höjd bjuds man dessutom på en härlig utsikt över närområdet.

Till varje bostad erbjuds två parkeringsplatser intill husen.

Område

Brf Skuruhöjden är belägen på en höjd i hjärtat av Skuru i Nacka. Skuru präglas av en blandad bebyggelse av främst villor och radhus, samt en mindre andel bostadsrätter. Området ramas in av vackra Nyckelviken i väster och Skurusundet i öster. Norr om området ligger Duvnäs utskog och söder om Skuru går Värmdöleden.

Kvarteren allra närmast Brf Skuruhöjden utgörs mestadels av villabebyggelse. Området är därför mycket trivsamt, lugnt och familjevänligt. Med stora allmänna grönområden, i kombination med villornas generösa trädgårdar, är naturen ständigt påtaglig i området. Här finns goda möjligheter till lek, motion och avkoppling och avståndet till vatten är kort. På bara några hundra meters avstånd har man Nyckelviken, Skurusundet och den badbara sjön Bastusjön.

Kommunikationerna till Skuru är goda tack vare ett flertal busslinjer som förbinder området med innerstan. I närheten finns dessutom skolor, idrottsklubbar och affärer. Det är heller inte långt till Nacka Forum som erbjuder ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

 

Försäljningen sker till fasta priser och enligt principen först till kvarn.