Gärdet

Askrikegatan 19

Funkis när den är som bäst. På populära Askrikegatan finner ni denna trivsamma funkispärla med perfekt planerade kvadratmeter. Här möter vi tidstypiska detaljer såsom vacker stavparkett, öppen spis och stengolv i entré. Ljust gavelläge och väl avvägda rum. En lägenhet som måste upplevas.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Pris / Bud

4 850 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

3 344 kr/mån

Värme, Vatten, Obl tillägg för bredband/tv tillkommer 194 kr/mån

Kontakta mäklare

Gärdet

Askrikegatan 19

Interiör

Entré till välkomnande hall med snyggt och tidstypiskt marmorgolv. Avhängningsmöjligheter via hatthylla och intilliggande garderob. Smakfullt fönster mot kök skänker ljus och trivsel till entrén. I inre hall finns goda förvaringsutrymmen via originalgarderober. Underbart vardagsrum i ljust gavelläge med vacker originalparkett som leder ut till balkong med eftermiddag/kvällssol. Rummet är lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och tv-möbel. Hög trivselfaktor som förhöjs ytterligare via fungerande öppen spis. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring via garderobsvägg. Generöst och arbetsvänligt kök med två stora fönster och utrymme för matplats. Goda arbetsytor via svart granitskiva som bryts av med vita köksluckor och tidstypiska beslag. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Utrustat med handdukstork, tvättmaskin, WC, tvättställ och dusch. 

Förening

Brf Verkstadsklubben 36 är en äkta bostadsrättsförening som består av ett bostadshus byggt 1938 beläget på fastighet som föreningen äger. I huset finns 16 stycken bostadsrättslägenheter. Som medlem har man tillgång till tvättstuga, barvagns- och cykelrum. Föreningen disponerar en lokal, fyra stycken garageplatser samt tre stycken p-platser varav en i dagsläget är ledig. Det finns inga planer på avgiftsförändringar, 2017-10-02. Överlåtelseavgift om 2.5% av rådande prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1% av rådande prisbasbelopp debiteras köparen. Delat ägande tillåts.  

Utförda renoveringar
1990 - Renovering av takbeläggning
2008 - Nya elstammar, nya vatten och avloppsstammar i kök och bad
2009 - Energideklaration utförd
2013 - Renovering av tvättstuga
2015 - Renovering av fasad, spolning av stammar, balkonger
2016 - Installation av säkerhetsdörrar, OVK besiktning, fönster

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Energideklaration

Stadgar

Årsredovisning 2016

Sök garageplats

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område