Brf Rindö Brygga

Visa alla bilder

Rum & Storlek

/ m2

Pris

-

Visning

2016-11-13 12:00 - 14:00
Välkommen på visning på plats i Rindö Hamn
2016-11-27 12:00 - 14:00
Välkommen på visning på plats i Rindö Hamn
2016-12-01 18:00 - 19:00
Välkommen på visning till vårt kontor på Kommendörsgatan 38

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

070-753 61 48 mathias.ringberger@alexanderwhite.se

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Här bor du – med fantastiskt utsikt över Solöfjärden - 22 meter från kajkanten och ca 45 minuter med bil från Stockholms innerstad, med bekvämligheter som egen båtplats framför huset, idrottsanläggning och motionsspår samt restauranger och skola i området. Även en Waxholmsbåt går från Rindö Hamn till Nybroviken.

Tillsammans med Thomas Sandell skapas här exklusiva och bekväma skärgårdsboenden. Föreningen består av 24 lägenheter med 2 till 4/5 rum och kök om 39 till 110 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger med makalös havsutsikt söderut över Solöfjärden.

Rindö Hamn, invid Oxdjupet och Solöfjärden, är en av Stockholms riktiga pärlor – en citynära oas som tidigare utgjorde regementet KA 1 men som nu utvecklats till ett synnerligen charmigt och etablerat skärgårdsboende där nya bostads- och verksamhetsområdet växer fram.

Brf Rindö Brygga består av 24 lägenheter fördelade på två fyravåningshus med hiss. Husen ligger 22 meter från kajkanten med söderutsikt över Solöfjärden.

I vardera hus finns en lägenhet med 2 rum och kök, tre lägenheter med 3 rum och kök, fyra lägenheter med 3-4 rum och kök samt fyra lägenheter med 4-5 rum och kök.

Samtliga lägenheter har stora balkonger med havsutsikt. Längst ned finns lägenheter med stora, upphöjda terrasser med räcken.

Privata båtplatser med segelbåtsdjup finns att hyra för medlemmar i Brf Rindö Brygga, längs med bryggan utanför husen.

I projektets kommande andra etapp kommer ett garage att uppföras, där medlemmarna har möjlighet att hyra garageplats. Till dess att garaget är färdigbyggt kommer medlemmarna att erbjudas parkeringsplats utomhus.   

Interiör

Lägenheterna har hållbara och naturliga material. Trägolvet är lagt i 2-stavs askträ med vitpigmentering. Stora skjutglaspartier mot balkonger samt räcken i glas ger både fin utsikt och bra ljusinsläpp.

Kök från Vedum med luckor i ek/målad ek samt bänkskiva i kalksten. Badrummen har klinkergolv och kakel på väggarna. I lägenheter med två badrum finns badkar i det ena och dusch i det andra. Taket är vitmålat med infällda spotlights. Klädkammare finns i flera lägenheter med tålig sisalmatta på golvet och spotlightskena i tak.

 

Område

Den historiskt präglade ön – som fungerat som försvarsanläggning för Stockholm sedan Gustav Vasas dagar - blandar levande och rogivande miljöer med oanad trivselfaktor. Här finns den direkta närheten till havet, friluftsområden och promenadstråk – här finns närheten till storstaden, men utan allt det stora.

Alldeles intill Rindö Brygga finns bland annat förskola, skola åk 1-6, ett ostmakeri, ett ölbryggeri, en nyöppnad skärgårdsrestaurang, kajakuthyrning, tennisbana, gym, samt Waxholmsbåt. För den som har egen båt finns också ett fullservicevarv.

I Vaxholm som ligger några minuter bort, finns ett ytterligare utbud av butiker, restauranger och service. Man har även direkt närhet till Värmdö med bl.a. mysiga Siggesta gård på ca 10 minuters bilavstånd.

Bostäder i projektet

WordPress – Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning