Östermalm

Banérgatan 50

Välkommen till denna perfekt planerade minitvåa, högt upp i huset med solig balkong i västerläge. Här bor du invid Karlaplan med närhet till Gärdets grönska, Djurgården med fina promenadstråk och samtidigt nära storstadens puls med shopping och restauranger. Vardagsrum i halvöppen planlösning mot det smakfullt renoverade köket. Sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med badkar. Sammanfattningsvis är detta en mycket yteffektiv tvåa med balkong, högt i tak och med attraktivt läge. Välskött förening med god ekonomi.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 40 m2

Pris / Bud

3 795 000 kr

Visning

  • 2017-03-26 13:30 - 14:15
    Välkommen på visning!
  • 2017-03-27 17:30 - 18:00
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

2 455 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Banérgatan 50

Interiör

Välkomnande hall med stengolv och generös förvaring i form av garderober med skjutdörrar i spegelglas. Från hallen nås lägenhetens vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket och tidstypisk vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet är generöst och ger plats för soffa, matbord och rymlig garderobsvägg med spegelglas. Tack vare lägenhetens öppna planlösning och läge i huset får man ett mycket härligt ljus in i sällskapsdelen. Från vardagsrummet kommer man ut på den insynsskyddade balkongen i västerläge. 
Smakfullt renoverat kök med vit köksinredning och bänkskiva i carraramarmor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. 
Separat sovrum med fönster och plats för dubbelsäng. Med hjälp av ett glasparti mellan sovrummet och köket har man skapat ett naturligt ljusinsläpp även till köksdelen. 
Helkaklat badrum med vit klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badkar, handfat, wc och handdukstork. I badrummet har wc, tvättställ, badrumsmöbel och spegel nyligen bytts ut.

Till lägenheten finns ett källarförråd.

Förening

Brf Tamburmajoren 3 förvärvade fastigheten 1997 och upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt, 3 garageplatser som hyrs ut för ca 1800:-/mån samt 1-2 MC-platser. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga, förråd och cykelrum i källaren. Grovsoprum finns bredvid huvudentrén och hushållssopor slängs i kärl på uppfarten till fastigheten. Föreningen har del i gemensam innergård som möbleras sommartid. Cykelparkering finns i cykelställ på gården. Fastigheten är ansluten till ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om ca 1000:- samt en pantsättningsavgift om ca 500:-.

Renoveringar
1992-1993 Byte V/A stammar i kök och badrum
1992-1993 Elstigare
2007 Renovering av fönster
2009 Renovering av trapphus
2011 Fasad mot gatan
2012 Målning av tak
2016 Ny hiss

Under 2017 ska en undersökning om att renovera fastighetens tvättstuga genomföras. Den eventuella renoveringen kommer inte att resultera i några avgiftshöjningar.

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område