Gröndal

Ormbergsvägen 1

43 KVM ALTAN-GARAGEPLATS INGÅR Välkommen till denna unika lägenhet med 43 kvm altan mot Mälarens glittrande vatten. Här bor du med sjönära läge och bekvämligheten av att ha en helt egen garageplats. Härligt vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket, samt med balkong mot vattnet. På övervåningen ligger tre sovrum och utgång finns till altanen. Två badrum och mycket generös walk-in closet. Ett boende utöver det vanliga.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 124 m2

Pris / Bud

9 950 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1+2 av 2

Hiss finns

Avgift

5 537 kr/mån

inkl. värme, vatten, garageplats, 1000 Mbit bredband, IP-TV (grundutbud och box)

Kontakta mäklare

Gröndal

Ormbergsvägen 1

Interiör

Välkomnande hall med klinkergolv och tapetserade väggar. I hallen finns både ett stort utrymme för avhängning under trappan samt ett mycket stort förråd/klädkammare för förvaring. Från hallen nås lägenhetens ena badrum med grå klinker på uppvärmt golv, vitt kakel och spotlights i taket. Badkar med duschvägg i glas, wc, handfat med kommod, handdukstork, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.
Rymligt vardagsrum med generös takhöjd och utgång till balkong mot vattnet. I vardagsrummet finns plats för både soffa och större matsalsbord. Här flödar ljuset från det stora antalet fönster. 
Kök med vit köksinredning och grått kakel ovanför bänkskiva i mörk sten samt laminat. Rostfri kyl och frys, ugn, mikro, spis, fläkt och diskmaskin.

Gedigen trappa leder upp till övre plan med tre sovrum. Master bedroom är idag beläget med utgång till den fantastiska altanen. Från den stora altanen har man slående utsikt mot Mälarens glittrande vatten och här finns plats för både loungemöbler och stort matbord för många gäster.
Sovrum 2 ligger mitt emellan de övriga sovrummen och fungerar även utmärkt som arbetsrum. Mycket bra tredje sovrum med enorm walk-in closet med 5 garderober samt ljusinsläpp via betongglas mot trappan. Walk-in closeten är så pass stort att det även går att använda som barnrum/arbetsrum vid behov.
På övre plan finns badrum med stor dusch med glasdörr. Vitt kakel och rött kakel på väggarna samt grå klinker på uppvärmt golv. Wc, handfat med kommod, spegel, badrumsskåp och handdukstork. 

Sammanfattningsvis är detta en mycket unik lägenhet med närhet till vatten och natur. Här finns närhet till båtbrygga samt bad vid Ormberget med brygga och klippor. Bra kommunikationer i form av bussar, tvärbana, tunnelbana vid Liljeholmen samt pendelbåten som går förbi bla Stadshuset.
Till lägenheten finns ett större förråd.

 

Förening

Brf Gröndalsterrassen bildades 2007 och byggdes av NCC om från kontorslokaler till lägenheter som stod klara 2008. Föreningen består av 23 lägenheter med bostadsrätt och den totala boytan är 2 147 kvm. I fastigheten finns även 27 garageplatser och föreningen disponerar därutöver en gästparkeringsplats utomhus gemensamt med Akterspegeln 20 och 23. I föreningens garage finns en gästparkeringsplats (10:-/4 h). Utöver detta har föreningen rätt att hyra/ställa sig i kö till max 11 parkeringsplatser utomhus på samma villkor som Akterspegeln 20 och 23 enligt överenskommelse. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp (15:-/h). På plan 1 finns en bokningsbar relaxavdelning med bastu, bord/stolar, dusch, toalett och omklädningsrum (30:-/tillfälle). I fastigheten finns även barnvagnsförråd, cykelrum, soprum och en övernattningslägenhet som kan hyras (200:-/dygn). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift, enligt stadgarna, som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift. I månadsavgiften ingår värme, vatten, IP-TV (ett grundutbud och box med Canal Digital), bredband 100Mbit via Ownit, en parkeringsplats i garaget och ett förråd. Föreningen har gemensam el och medlemmarna debiteras individuellt och automatiskt med fem månaders eftersläp. Som medlem i föreningen behöver man inte komplettera sin hemförsäkring med bostadsrättstillägg då det ingår i föreningens fastighetsförsäkring.