Östermalm

Narvavägen 16

Med ett mycket attraktiv och insynsskyddat läge på Narvavägens solsida ligger denna arkitektritade lägenhet med perfekt planlösning och exklusiv känsla. Generöst vardagsrum i öppen planlösning mot det smakfulla köket. Två rogivande sovrum varav det ena med badrum en suite och mycket rymligt dressingroom. Ytterligare ett smakfullt badrum i anslutning till hallen. Skuldfri förening med låg avgift.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 73 m2

Pris / Bud

8 450 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1/2

Avgift

2 760 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Narvavägen 16

Interiör

Praktisk hall med vackert kalkstensgolv och gott om plats för avhängning. Från hallen nås ett av lägenhetens badrum med dusch, toalett och handfat. Smakfullt inrett med kalksten på golv och väggar. Två originalspegelglasdörrar öppnar upp mot det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Två vackra välvda fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden skapar en härlig rymd. I vardagsrummet finns två praktiska platsbyggda soffor i svart Valchromat och gott om plats finns för ytterligare soffa och stort matsalsbord för ca 8 personer. Köket är väl genomtänkt med mycket rymlig förvaring och spegel ovanför arbetsytan som ger en blick ut mot Narvavägsalléns grönska. I köket finns inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, induktionshäll, fläkt och varmluftsugn. Samtliga vitvaror från Siemens. På golvet ligger oljad fiskbensparkett och invid matplatsen en öppen spis som skapar en mysig och inbjudande känsla. 
Master bedroom är placerat med ett lugnt läge mot den mysiga och grönskande gården. Här har man skapat en exklusiv hotellkänsla genom stilrena materialval och praktisk planlösning. På golvet ligger en lyxig heltäckningsmatta i off-white och från sovrummet nås det mycket rymliga dressingroomet med platsbyggd förvaring, här är det även förberett för en tvättpelare. Badrum en suite med uppvärmt kalkstensgolv, dusch(plats för badkar), wc, handfat och spotlights i taket. 
Ytterligare ett bra sovrum finns med platsbyggd förvaring, plats för dubbelsäng samt inbyggd garderob.
Lägenheten ger genomgående en exklusiv känsla och i kombination med läget på Narvavägen och närheten till Djurgården så är detta ett boende som är något utöver det vanliga.

Förening

Brf Fanan 20 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1985 och består av 22 lägenheter med bostadsrätt. Övernattningsändamål samt juridisk person godkänns ej. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga i källaren, cykelrum, barnvagnsrum samt bastu. Lummig och grönskande innergård med utemöbler. Avgiften betalas kvartalsvis, inga planerade avgiftsändringar. Föreningen tar ut pantsättningsavgift och överlåtelseavgift. Mycket god ekonomi i skuldfri förening med ca 3 miljoner i kassan, för framtida renoveringar kan det finnas ett visst lånebehov. Kabel-tv basutbud samt bredband via ComHem ingår i avgfiten. Avgiften sänktes 2015 med 25 %. Föreningen planerar en avgiftshöjning med ca 12 % under 2018. 

 

 

 

 

Fastighet

Unik fastighet uppförd 1895 samt ombyggd 1939.
Utförda renoveringar:
2017 - Fasad
2016 - Tvättstuga samt trapphus
2011 - Samtliga balkonger mot gatan
1999, 2003 samt 2009 - Stambyte kök och badrum, samtliga stammar bytta
2000 - Elstigare, tak i gårdshus
1999 - Ny undercentral. Modernisering tvättstuga. Byggt bastu med dusch.
1985 - Tak i gathus
Planerade renoveringar:
Bergvärme, fasad samt fönster. Bergvärme bidrar till kraftigt sänkta värmekostnader.

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område