Rindö

Brf Rindö Brygga - Lgh 122

Pågående

4:a/5:a om 108 kvm belägen på andra våningen. Lägenheten har kök och vardagsrum med stora fönsterpartier – och skjutdörrar – med panoramautsikt mot söder och Solöfjärden. Här har man en fantastisk, södervänd, balkong om drygt 13 kvm. Lägenheten har tre till fyra sovrum och två badrum, varav det ena med badkar samt TM och TT. Det större av sovrummen har både ett av badrummen och en klädkammare ”en-suite”. Till lägenheten hör ett förråd beläget i ”sjöbodarna” mellan föreningens två byggnader. Detta är endast en av flera bostäder i projektet. Besök www.brfrindobrygga.se för mer information. Försäljningen sker till fasta priser. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 108 m2

Pris / Bud

5 975 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

5 609 kr/mån

Värme, fastighetsel, sophantering

Kontakta mäklare

Rindö

Brf Rindö Brygga - Lgh 122

Här bor du – med fantastiskt utsikt över Solöfjärden - 22 meter från kajkanten och ca 45 minuter med bil från Stockholms innerstad, med bekvämligheter som egen båtplats framför huset, idrottsanläggning och motionsspår samt restauranger och skola i området. Även en Waxholmsbåt går från Rindö Hamn till Nybroviken.

Tillsammans med Thomas Sandell skapas här exklusiva och bekväma skärgårdsboenden. Föreningen består av 24 lägenheter med 2 till 4/5 rum och kök om 39 till 110 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger med makalös havsutsikt söderut över Solöfjärden.

Rindö Hamn, invid Oxdjupet och Solöfjärden, är en av Stockholms riktiga pärlor – en citynära oas som tidigare utgjorde regementet KA 1 men som nu utvecklats till ett synnerligen charmigt och etablerat skärgårdsboende där nya bostads- och verksamhetsområdet växer fram.

Brf Rindö Brygga består av 24 lägenheter fördelade på två fyravåningshus med hiss. Husen ligger 22 meter från kajkanten med söderutsikt över Solöfjärden.

I vardera hus finns en lägenhet med 2 rum och kök, tre lägenheter med 3 rum och kök, fyra lägenheter med 3-4 rum och kök samt fyra lägenheter med 4-5 rum och kök.

Samtliga lägenheter har stora balkonger med havsutsikt. Längst ned finns lägenheter med stora, upphöjda terrasser med räcken.

Privata båtplatser med segelbåtsdjup finns att hyra för medlemmar i Brf Rindö Brygga, längs med bryggan utanför husen.

I projektets kommande andra etapp kommer ett garage att uppföras, där medlemmarna har möjlighet att hyra garageplats. Till dess att garaget är färdigbyggt kommer medlemmarna att erbjudas parkeringsplats utomhus.

Interiör

Lägenheterna har hållbara och naturliga material. Trägolvet är lagt i 2-stavs askträ med vitpigmentering. Stora skjutglaspartier mot balkonger samt räcken i glas ger både fin utsikt och bra ljusinsläpp.

Kök från Vedum med luckor i ek/målad ek samt bänkskiva i kalksten. Badrummen har klinkergolv och kakel på väggarna. I lägenheter med två badrum finns badkar i det ena och dusch i det andra. Taket är vitmålat med infällda spotlights. Klädkammare finns i flera lägenheter med tålig sisalmatta på golvet och spotlightskena i tak.

Område

Den historiskt präglade ön – som fungerat som försvarsanläggning för Stockholm sedan Gustav Vasas dagar - blandar levande och rogivande miljöer med oanad trivselfaktor. Här finns den direkta närheten till havet, friluftsområden och promenadstråk – här finns närheten till storstaden, men utan allt det stora.

Alldeles intill Rindö Brygga finns bland annat förskola, skola åk 1-6, ett ostmakeri, ett ölbryggeri, en nyöppnad skärgårdsrestaurang, kajakuthyrning, tennisbana, gym, samt Waxholmsbåt. För den som har egen båt finns också ett fullservicevarv.

I Vaxholm som ligger några minuter bort, finns ett ytterligare utbud av butiker, restauranger och service. Man har även direkt närhet till Värmdö med bl.a. mysiga Siggesta gård på ca 10 minuters bilavstånd.

 

Rindö

Tillbaka till projektet