15/20 - Kungsholmen

15/20

Pågående

  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / m2

Visning

  • Anmäl intresse på www.1520.se för att bli inbjuden till säljstarten

Avgift

0 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

15/20 - Kungsholmen

15/20

Efter två slutsålda etapper startar nu försäljningen av etapp 3 i projektet 15/20, beläget på Inedalsgatan och Kronobergsgatan på Kungsholmen. Etapp 3 utgörs av 18 st välplanerade studiolägenheter med fantastiska fönsterpartier, noggrant utformade interiörer och tillgång till föreningens svårslagna faciliteter och service. Nio stycken av lägenheterna har en 4 meter bred balkong och ett stort vikbart panoramafönster. Åtta stycken har generösa burspråk och en har fransk balkong.

Lägenheterna säljs till fasta priser, men priset kan variera mellan de olika lägenheterna.

 

Interiör

Köken är platsbyggda med släta luckor och täcksidor i grå kulör med beslag i krom och läder. Köksskåpen sträcker sig hela vägen upptill taket för att utnyttja den generösa takhöjden. Bänkskiva och stänkskydd i grå kompositsten. Köken är utrustade med integrerad kyl, frys (Liebherr) och diskmaskin (Fischer and Paykel), samt induktionshäll, fläkt och kombiugn- och micro från högkvalitativa Miele.

Vitpigmenterade ekgolv och väggar målade i ljusgrå kulör med lister och socklar i samma färg.

Golven i badrummen består av ett hexagon klinker i svart kulör. Väggar kläs i vitt rektangulärt kakel med förbandssättning och antracitgrå fog.

Lägenheterna har en sober industrikaraktär med omsorgsfullt utvalda detaljer. Genomgående hög kvalitet på materialval.

Fastighet

Fastigheten byggdes med små smarta lägenheter redan 1911. AG Properties har nu gjort huset ännu smartare och lagt till det som behövs för ett perfekt modernt storstadsliv. De uppför 139 lägenheter med omsorgsfullt bevarad sekelskifteskänsla i kombination med moderna och specialanpassade kök- och badrumslösningar.

I 15/20 ges även tillgång till ett funktionellt gym, ett second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta av såväl varma sommardagar och kalla höstkvällar.

För mer information vänligen besök projekthemsidan, se länk nedan.

Område

15/20 har ett optimalt läge, med allt som behövs utanför dörren. Karlbergskanalen erbjuder fina promenadstråk längs med vattnet, samtidigt som Kungsholmen har ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. I de här kvarteren finns flera favoriter såsom AG för köttälskaren, Phil’s Burger för en grym hamburgare och Sixten & Frans med sin stilrena och moderna miljö. Även när det gäller vardagssysslor som att handla mat är utbudet stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider.

Läget erbjuder bra kommunikationer och det går snabbt att ta sig med både buss, tunnelbana och cykel.

Efter två slutsålda etapper startar snart försäljningen av etapp 3. Anmäl intresse på projekthemsidan för att få förtur. Preliminär tidpunkt för tillträde är beräknad till december 2016 och januari 2017.

Anmäl ditt intresse på projekthemsidan för att få förtur till försäljningen, nyheter och information, se länk nedan.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

My Home om 15/20

Recidence om 15/20

Projekthemsidan

Sök garageplats

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område

15/20 - Kungsholmen

Tillbaka till projektet