Kungsholmen

Industriverket-Cigarrfabriken

Visa alla bilder

Rum & Storlek

5 / m2

Pris

-

Visning

Kontaktuppgifter:

Maria Rockborn

073-325 40 11 maria.rockborn@alexanderwhite.se

Kontaktuppgifter:

Emelie Carlsson

070-873 22 74 emelie.carlsson@alexanderwhite.se

Under ledning av Oscar Properties omvandlas nu tre före detta industrifastigheter till moderna bostäder på Kungsholmen. Bostadsprojektet Industriverket är samlingsnamnet för de tre fabrikshusen, Bryggeriet, Radiofabriken och Cigarrfabriken. Här skapas välbyggda, genuina och vackert robusta bostäder med öppna planlösningar. Det råa och robusta kompletteras med smarta funktionella lösningar och taktila material. Unika detaljer som ger husen karaktär och personlighet bevaras.

Interiör

I Cigarrfabriken har Oscar Properties skapat ett ljust ateljéboende som präglas av rena linjer och sobra färg- och materialval. Cigarrfabrieken kännetecknas av höga takhöjder och stora ateljéfönster mot den norra fasaden. På de övre våningsplanen får bostäderna stora terrasser med antingen söderläge eller utsikt mot Karlbergs slott. Benvita nyanser på väggar och snickerier ger boendet en sofistikerad känsla.

Bostäderna i Cigarrfabriken har genomgående vitpigmenterade ekgolv av breda tiljor. En fin kontrast mot fönsterpartierna som är målade i en mörk kulör som ramar in de stora ljusinsläppen på ett vackert och effektfullt sätt.

Köken är specialtillverkade av Kvänum och går i ljusa toner med mörka kontrasterande beslag. Ventilationsrören behålls synliga för att förstärka den industriella känslan.

Badrummen har samma rena formspråk som resten av bostaden med plattor i ljus granitkeramik.

Vänligen se specifik materialbeskrivning för mer information.

Område

Industriverket är beläget i kvarteret mellan Igeldammsgatan och Svarvargatan på Kungsholmen. Huset som heter Bryggeriet har adress Igeldammsgatan 22 vars fasad vetter mot det stora grönområdet S:t Göransparken. Längs med Svarvargatan står det som kallas Radiofabriken och mellan dessa två byggnader ligger Cigarrfabriken.

Preliminär inflyttning beräknas till Q4 2017

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram