Östermalm

Pågående

Oscar Properties konverterar och renoverar Nybrogatan 19 till bostäder, beläget på adressen med samma namn. Här skapas 49 lägenheter och penthouses i storlekarna 1-6 rok. Exklusivt designkoncept framtagen med inspiration av husets historia och arkitektur. Preliminärt tillträde Q2 2018.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

1.5–4 rok

Storleksintervall

38–96 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 19

Interiör

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.

När Oscar Properties nu varsamt renoverar och uppdaterar Nybrogatan 19 är det just livet runt sekelskiftet som de har inspirerats av. Material och lösningar har inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen, för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

Område

Nybrogatan 19 är en adress i händelsernas centrum. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg – allt bara en eller ett par minuter bort.

Butikerna, restaurangerna, kulturen och människorna ligger alla inom räckhåll; ett läge som bäddar för det spontana. Samtidigt – så fort du kommer ett kvarter bort från Birger Jarlsgatan så lugnas tempot och stämningen förändras, från citykänsla till bostadskvarter av Östermalmskaraktär. Promenera Nybrogatan upp och ner en vanlig vardag och du kommer märka vilken unik och personlig stämning som präglar detta klassiska stråk.

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

1,5 Rok (1 ST)
Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
01.0902 38 kvm 1.5 2201 kr/månad -1 6 650 000 kr Försäljning Öppna
4 rok (1 ST)
Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
02.0902 96 kvm 4 4442 kr/månad -1 15 100 000 kr Försäljning Öppna