Vasastan

Tegnérgatan 18

I centralt läge ligger denna mycket smakfulla vindsvåning byggd 2012 med totalyta om 99 kvm. Underbar terrass med kvällssol och vidsträckt utsikt. Genomgående och ljus planlösning med kamin i sällskapsrummet, två rymliga sovrum och hiss till våningsplanet. Puls och stadsliv utanför porten samtidigt som lugnet och tystnaden infinner sig väl innanför entrédörren till lägenheten.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 91 m2 + 8 m2

Pris / Bud

9 975 000 kr

Visning

  • 2017-04-02 14:30 - 15:30
    Välkommen på visning!
  • 2017-04-04 17:30 - 18:00
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

5/5

Hiss finns

Avgift

4 157 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Kontakta mäklare

Vasastan

Tegnérgatan 18

Interiör

Härligt ljust sällskapsrum med takfönster, högt i nock, eldstad och gott om plats för möblering. Mörläggningsgardiner i takkupor. Diskreta spotlights. I anslutning till sällskapsrummet, snickeribyggt kök från Bomankök med integrerade vitvaror från Miele, bänkskiva i Corian, stänkskydd i glas, fläkt från Thermex och blandare från Mora. Praktisk köksö med ekbänkskiva och 2-3 sittplatser. Mycket gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Matplats vid terrassen med utrymme för upp till 15 sittande. Terrass med klinkergolv, belysning och eluttag. På terrassen finns även praktiskt förråd för grill och utemöbler. Helglasad skjutdörr till terrassen från Hajom.

Sobert badrum med ljusbeigt klinkergolv, golvvärme, fondvägg i glasmosaik, inbyggt badkar med glasvägg, vägghängd wc från Geberit samt handfat och spegelskåp från Duravit. Tvättpelare från Miele. Rymligt masterbedroom med takfönster och platsbyggd förvaring. Mörkläggningsgardiner i takkupa och takfönster (fjärrstyrd). Ytterligare ett sovrum med platsbyggd förvaring och mörkläggningsgardiner i takkupa. Ljus och generös hall med kalkstensgolv, golvvärme och rymlig klädkammare. Gäst-wc med kalkstensgolv, vägghängd wc från Geberit samt handfat och spegelskåp från Duravit. Belysning i samtliga rum vid fönster. Vackra oljade ekgolv och golvvärme i hela våningen.

Våningen kombinerar ett rikt storstadsliv med bl. a. ett stort utbud av butiker, caféer & restauranger med ett lugnt och tyst boende mer likt en villa på taket.

Mycket representativ fastighet uppförd 1886. Huset har genomgått en totalrenovering under åren 2011-2012 och är i absolut toppskick. Föreningen har en mycket god ekonomi med bl. a. ett positivt kassaflöde och en bra likviditet. Amortering har skett med sammanlagt ca 1 400 000 kr under 2016 och 2017.

Fastighet

Följande åtgärder har bl.a. utförts i fastigheten under 2011/12; stammar, el-stigare, nytt plåttak, installation av fjärrvärme och ny hissmaskin samt hisskorg. Trapphus, port och fönster är även renoverade.

Kabel-tv via Viasat och bredband via Ownit. Cykel- och barnvagnsförvaring i separat byggnad på innergården. Källarförråd om ca 2,2 kvm. Tvättstuga i källaren.

 

Förening

Föreningen upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Per 15-12-31 redovisar föreningen en kassa och bank om drygt 1,3 mkr och ett positivt kassaflöde. Föreningen är äkta.

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område