Gärdet

Pågående

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet. På Gärdet uppför Aros Bostad nyproduktionsprojektet Tegeludden. Projektet erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade ettor till smakfulla och generösa penthouse om 6 rum och kök. Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn i anslutning till de generösa balkongerna. Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

1–4 rok

Storleksintervall

24–116 m2

Projekthemsida

Visningar

  • 2018-02-25 13:45 –14:30
    Välkommen på visning hos Alexander White på Kommendörsgatan 38

Kontakta mäklare

Gärdet

Tegeludden

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet

Denna lägenhet är ett exempel på kommande utbud i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Tegeludden. Tegeludden erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade ettor till smakfulla och generösa penthouse. Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn och i anslutning till de generösa balkongerna.

Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad.

Anmäl intresse för Tegeludden på www.tegeludden.se för att ta del av löpande information och inbjudan till säljstarten av etapp två.

Interiör

Stor omsorg har lagts ner på att skapa yteffektiva planlösningar där du enkelt ska kunna leva och bo. Majoriteten av lägenheterna släpper in ljus från flera väderstreck. De stora fönstren har låg brösthöjd med ljusa ekomfattningar, vilka elegant ramar in fönstren över hörn och i burspråken finns djupa fönsterbänkar. Golven i vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme är sköna att gå på och förenklar möbleringen samt skapar en behaglig inomhusmiljö.

Interiören går i sobra naturmaterial. Köken är unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Alla lägenheter är komplett utrustade med integrerade vitvaror. Dörrtrycken och handtag på snickerier är klädda med mjukt läder från Tärnsjö Garveri.

Område

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Om du gillar att röra på dig eller bara njuta av den friska luften, erbjuder Gärdet och Djurgården dessutom allt från löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet, till mysiga utflyktsmål.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Kategori (3 ST)
Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
01.1102 24 kvm 1 1534 kr/månad 1 2 675 000 kr Försäljning Öppna
02.1305 52 kvm 2 2986 kr/månad 3 4 850 000 kr Försäljning Öppna
02.1206 116 kvm 4 5307 kr/månad 2 9 900 000 kr Försäljning Öppna