Bromsten

Spelmansbacken 15

Makalös, vacker sekelskiftesvilla i tre plan belägen på en kulle i ett lugnt område invid en vändzon. Villan disponerar 6-7 sovrum, matsal, sällskapsrum, bibliotek och kök. Två eldstäder. Två badrum och gäst-wc. Detta göra den till ett perfekt boende för den stora familjen eller ett generationsboende. Huset har genomgående renoverats under åren och är i mycket gott skick. Stor lummig trädgård om 960 kvm med plats för lek och bus samt ett trevlig växthus. Bergvärme.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

10 / 233 m2

Pris / Bud

9 500 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Biarea

0 Kvm

Tomtarea

960 Kvm

Kontakta mäklare

Bromsten

Spelmansbacken 15

Interiör

Varmt välkommen till en fastighet utöver det vanliga. Tilltalande område med blandad bebyggelse men med flertalet hus från samma tid på gatan. Huset har tidigare bestått av två lika stora lägenheter samt en vind vilket om man så önskar kan återställas för möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Mycket av sekelskiftescharmen är bevarad vilket skapar en härlig och hemtrevlig atmosfär. Ett hus att trivas i.

Entréplan: Hall med förvaring. Stor nybyggd tvättstuga med TT/TM i det som tidigare var kök vilket lätt kan återställas. Nytt sobert badrum med vitt kakel i halvband golvvärme och mässingsblandare. Passage med marockansk klinker leder till nedervåningens sällskapsrum med platsbyggda bokhyllor och utgång till altanen. Perfekt som sällskapsrum för tonåringar. Tre sovrum med vackra furugolv. 

Övervåning: Övre hall med gäst wc och utgång till solig balkong för mysiga grillkvällar. Vitt kök med lantlig känsla, bänkskiva i granit, klinkergolv med golvvärme och all önskvärd maskinell utrustning. Tre rum i fil. Sällskapsrum med praktfull kakelugn. Generös matsal, inbyggd glasveranda med fri utsikt över området. Rogivande bibliotek med platsbyggda bokhyllor och öppen spis. 

Vindsvåning: Vindshall med plats för arbetsplats framför stort spröjsat fönster med härlig utsikt. Mycket stort badrum med duschalkov, bubbelbadkar, dubblahandfat, bidé, golvvärme och wc. Stort föräldrasovrum med garderober längs två väggar. Barnkammare med alkov för barnsäng. Massor med förvaring i kattvindarna. 

Renoveringar:

2016

Nytt badrum. Ny tvättstuga. Nya ytskikt. Ny balkongdörr. Nytt keramikgolv hall. Golvvärme inre hall. Ny avloppsstam badrum. Ny värmestam. 

2015

Målning av fasad och snickerier

2006/2007 

Nytt kök. Plan 1.

2001-2015

Löpande utskiktsrenoveringar hela fastigheten. 

För mer info rörande fastigheten se bifogad besiktning. 

Område: 

Du tar dig lättast in till stan via pendeltåget som tar ca 10 min in till T-Centralen. Från huset tar det 10-12 minuter att gå till Spånga station. Det finns även buss på Duvbovägen som går mellan Hallonbergen och Vällingby. 

I närområdet ligger det ett flertal förädrakoperativ och förskolor för de små. För de äldre barnen finns Ellen key skolan för F-klass till högstadiet och Bromstensskolan för F-klass till mellanstadiet. Handla gör du närmast på Bromstens Coop i Bromsten och Ica i Bromma samt Åsas fisk och köttaffären i Spånga centrum. Sen ligger ju Bromma Blocks några minuter bort för storhandling.