Birkastan

Norrbackagatan 60

I Birkastans lugna kvarter ligger denna ytterst smakfulla vindsvåning byggd 2015 med golvyta om 118 kvm. Tre möjliga sovrum, underbar terrass med vidsträckt utsikt och eldstad. Genomgående och ljus planlösning med hiss till våningsplanet. Golvvärme i hela våningen. Mycket representativ och totalrenoverad fastighet.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3.5 / 103 m2 + 15 m2

Pris / Bud

12 250 000 kr

Visning

  • 2017-03-26 12:30 - 13:30
  • 2017-03-27 17:30 - 18:15

Antal Trappor

5/5

Hiss finns

Avgift

4 435 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Birkastan

Norrbackagatan 60

Interiör

Härligt ljust sällskapsrum med två takfönster, eldstad och gott om plats för möblering. Generös och ogenerad terrass i sydöst med helglasad skjutdörr, eluttag, spotlights och plats för loungemöblemang. I anslutning till sällskapsrummet, platsbyggt kök av Möbelsnickarna AB med integrerade vitvaror från Miele, bänkskiva i kalksten, kran från Tapwell med löstagbart slutstycke, vinkyl, takfönster och mycket gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Fri utsikt från både kök, sällskapsrum och terrass mot stor, parkliknande gård. Matplats med platsbyggt vitrinskåp, avställningsyta i kalksten och utrymme för upp till 10 personer.

Rymligt masterbedroom med arbetsdel och takfönster med mörkläggningsgardin. Stor walk-in closet med generös förvaring platsbyggd av Måns & Marcus Finsnickeri. Detta rum kan med fördel nyttjas som sovrum vilket var arkitekt Jenny Frigrens ursprungliga tanke, se bifogad alternativ ritning. Sobert badrum en suite med dubbla kommoder, vägghängd wc, badkar och separat duschutrymme. Ytterligare ett sovrum med både platsbyggt skrivbord och förvaring. Stilrent badrum med takfönster, dold tvättpelare (tvättmaskin & torktumlare från Miele), vägghängd wc och stor dusch. Trevlig hall med klinker och avhängning för ytterkläder. Inredningsdetaljer som gott om platsbyggd förvaring, diskret belysning i hela våningen, inbyggda högtalare, fjärrstyrda takfönster, utanpåliggande mörkläggningsgardiner i fönsterkuporna i sovrummen och vacker fiskbensparkett binder samman våningen på ett mycket tilltalande sätt.

På kort promenadavstånd finns Birkastans puls med ett rikt utbud av butiker, caféer & restauranger. Strax intill ligger Vasaparken med grönområden, fotbollsplan/skridskobana och stor parklek. Nära även till härliga promenadstråk längs med Karlbergskanalen och mot Pampas Marina. Vid Torsplan finns flertalet caféer och butiker såsom Panini, Hemköps ekobutik, Apoteket och SATS.

Fastighet

Representativ fastighet uppförd 1930 som genom bostadsutvecklaren Gillöga ABs försorg varsamt renoverats under 2013/14. Renoveringen innefattade bl. a. stambyte av kök och badrum, omputsning av fasad och omläggning av tak. För en en beskrivningen av fastighetens tekniska status, vänligen se föreningens årsredovisning.

Källarförråd om ca 4 kvm. Kabel-tv och bredband (fiber 100 Mb) via Com Hem. Cykel- och barnvagnsrum i källaren. Innergård med gemensamma utemöbler samt grill.

Förening

Föreningen upplåter 37 lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler med hyresrätt. Per 15-12-31 redovisas en god likvidtet och ett positivt kassaflöde. Föreningen är äkta.

Styrelsen har beslutat höja månadsavgiften med 2 % under Q4 2017.