Gärdet

Sandhamnsgatan 83 - Lgh 07.1201

Pågående

INFLYTTNINGSKLART! Nyproducerad trerummare med genomgående planlösning och utsikt mot Gärdets grönområden. Lägenheten karaktäriseras av variation i takhöjd. Sällskapsdel med utgång till balkong mot lugn innergård. Två möjliga sovrum varav ett master bedroom med walk-in-closet och badrum en-suite. Gäst-wc med dusch. Skräddarsydd design och genomgående hög kvalitét på materialval. Oscar Properties uppför tillsammans med arkitektbyrån BIG nyproducerade bostäder i projektet 79&Park, beläget intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande. Vänligen besök projekthemsidan för att se aktuellt utbud, www.79park.se
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 75 m2

Pris / Bud

9 500 000 kr

Visning

  • 2018-06-25 16:30 - 17:30
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

4 107 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband Ownit, Kabel-TV basutbud, IP-telefoni

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 83 - Lgh 07.1201

79&Park är ett samarbete mellan Oscars Properties och BIG (Bjarke Ingels Group). De är kända för sina utmanade, lekfulla och samtidigt mänskliga byggnader, som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

Interiör

79&Park kännetecknas av stora fönsterpartier, tilltagna takhöjder, takterrasser och byggnadens unika arkitektur där naturen tar sin plats. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass. Hög kvalitét och design på materialval såsom kök och från italienska Varenna Poliform. Lägenheterna har vitmålade väggar och tak samt vitpigmenterade ekgolv. De extra höga dörrpartierna löper ända upp till 2,65 och förstärker känslan av höjd och rymd.

Köken är skräddarsydda i sin design med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Integrerad diskmaskin och kyl/frys från Miele. Blandare från Dornbracht.

Golv och väggar i badrummen är klädda i stora ljusa granitkeramikplattor. Ovanför det specialritade tvättstället i marmorkomposit finns en steninfattad spegel i Bottocinomarmor. Förvaring och tvättpelare göms i högskåp som är lackade i samma varmgrå kulör som övriga snickerier. Duschplatsen är utrustad med golvränna från Purus samt skylight-armatur. Dusch- och badrumsblandare från Dornbracht.

Vänligen se specifik materialbeskrivning för mer information.

Område

Gärdesfälten och Nationalstadsparken breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla.

Preliminär inflyttning beräknas till maj 2018.

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område

Gärdet

Tillbaka till projektet