Gärdet

Sandhamnsgatan 75-83

Visa alla bilder

Skräddarsydd design och genomgående hög kvalitét på materialval. Oscar Properties uppför tillsammans med arkitektbyrån BIG nyproducerade bostäder i projektet 79&Park, beläget intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.

Rum & Storlek

5 / m2

Pris

-

Visning

2018-03-26
Välkommen på visning av stylad 4 rok om 101 kvm den 26/3. OBS! Byggplatsvisning - lägenheten är under produktion. Begränsat antal platser, 10 personer. Av säkerhetsskäl krävs anmälan till ansvarig mäklare. Kontakta oss för tid och plats, vänligen se kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter:

Maria Rockborn

073-325 40 11 maria.rockborn@alexanderwhite.se

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Interiör

79&Park kännetecknas av stora fönsterpartier, tilltagna takhöjder, takterrasser och byggnadens unika arkitektur där naturen tar sin plats. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass. Hög kvalitét och design på materialval såsom kök och förvaringslösningar från italienska Varenna Poliform. Lägenheterna har vitmålade väggar och tak samt vitpigmenterade ekgolv. De extra höga dörrpartierna löper ända upp till 2,65 och förstärker känslan av höjd och rymd.

Köken är skräddarsydda i sin design med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Integrerad diskmaskin och kyl/frys från Miele. Blandare från Dornbracht i borstad platinum.

Golv och väggar i badrummen är klädda i stora ljusa granitkeramikplattor. Ovanför det specialritade tvättstället i marmorkomposit finns en steninfattad spegel i Bottocinomarmor. Förvaring och tvättpelare göms i högskåp som är lackade i samma varmgrå kulör som övriga snickerier. Duschplatsen är utrustad med löst träraster, golvränna från Unidrain samt skylight-armatur. Dusch- och badrumsblandare från Dornbracht.

Vänligen se specifik materialbeskrivning för mer information.

Byggnad

79&Park är ett samarbete mellan Oscars Properties och BIG (Bjarke Ingels Group). De är kända för sina utmanade, lekfulla och samtidigt mänskliga byggnader, som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

Område

Gärdesfälten och Nationalstadsparken breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla.

Preliminär inflyttning beräknas till Q1 2018 - Q2 2018.

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.

Bostäder i projektet

WordPress – Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning