Norrmalm

David Bagares Gata 26A

Attraktiv vindsvåning med optimalt planerade kvadratmeter och generös terrass mot lugn innergård. Här bor ni med en golvyta om 113 kvadratmeter, generös takhöjd, stora sociala ytor och trevlig braskamin. Ett hem som måste upplevas beläget i fastighet anno 1882 med några minuters promenad till grönområden och Stureplan.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 98 m2 + 15 m2

Pris / Bud

9 750 000 kr

Visning

  • 2017-05-01 13:00 - 13:45
  • 2017-05-02 17:30 - 18:00

Antal Trappor

3 av 3

Hiss finns

Avgift

3 668 kr/mån

Vatten

Kontakta mäklare

Norrmalm

David Bagares Gata 26A

Entré till hall med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsytor. I anslutning till hall ges entré till gäst-wc med vitkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmöjligheter erbjuds via tvättpelare. Stort och härligt vardagsrum med enorm rymd och goda ljusinsläpp. Luftig social umgängesyta som lämpar sig till vardags såväl som till stora bjudningar. I centrum av rummet finns trivsam och eldningsbar kamin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum delas av via barbord med vinkyl. Kvik-kök med vita släta luckor och bra förvaring. Maskinell utrustning bestående av varmluftsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Generöst masterbedroom med plats för dubbelsäng och bra förvaring via garderobsvägg. Sovrum nummer två erbjuder plats för säng och förvaring via två garderober. Stort badrum med fönster, kaklade väggar och klinkergolv erbjuder både dusch och bad. Bred kommod med mycket god förvaring. 

Till lägenheten hör ett stort källarförråd om cirka 15 kvm. Obligatoriskt tillägg om 260 kr/mån för VVB & Kabel-tv 80 kr/mån tillkommer månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning betalas av var medlem separat via hushållsel. 

Förening

Brf David Bagare är en äkta förening bestående av 24 lägenheter samt 1 lokal, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Bredband fiber via Ownit samt kabel-tv via ComHem. Gemensamma utrymmen: Cykelförvaring på gård, föreningslokal i källare, grillplats på gård samt tvättstuga. 

Förening

Utförda renoveringar:
1990 Stammar bytta
2001 El-stigar bytta 
2006-2008 Värmeanläggning 
2012 Fönster 

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Stadgar

Årsredovisning 2015

Energideklaration

Prospekt

Sök garageplats

image

Brunkeberg

Brunkeberg är ett centralt område på Norrmalm. Paradgatan heter Kungsgatan och har varit en pulsåder och ett nöjesdistrikt sedan slutet av 1800-talet. Med sin omskrivna arkitektur, sina biografer och sitt intensiva folkliv utgör gatan det ena hörnet av området. Ett stenkast bort och uppe på åsen hittar du lugnare kvarter, men samma stadskänsla. Det är här på östra Norrmalm som du förstår vad en verklig stad handlar om. Den omedelbara närheten mellan bostäder, service och arbetsplatser, och den speciella känsla som uppstår när alltihop fungerar tillsammans.

Upptäck detta område