Östermalm

Husarvikstorget 22

Nyproducerat stadsradhus om 153+27 kvm med villakänsla alldeles intill Husarviken. Bostaden kännetecknas av generösa ytor, stora fönsterpartier, och genomgående hög standard på material och utformning. Här bor man i ett eget hus på Östermalm och med alla kvalitéer det innebär såsom egen entré och postadress, garageplats i anslutning till bostaden, uteplatser i flera väderstreck, balkong och terrass.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 153 m2

Pris / Bud

14 950 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Avgift

7 551 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Östermalm

Husarvikstorget 22

Interiör

Bostaden är fördelad på tre plan där det nedersta planet utgör ett högst flexibelt våningsplan med egen entré. Vill man inte nyttja ytan som ett eller två sovrum kan den enkelt kan användas som en uthyrningsdel eller ett genrationsboende. Förutsättningar för att bygga ett mindre kök/pentry finns. Här finns även ett stort badrum utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Våningsplanet ligger i anslutning till den egna garageplatsen och ett stort förråd(ca 17 kvm).

Huvudentrén återfinns på plan två som erbjuder stora sociala ytor i form av kök, matsal och vardagsrum med angränsande balkong. Rymligt kök med snickerier från Kvänum, vitvaror från Gaggenau och blandare från Vola. Plats för ett stort köksbord mot fasaden mot förgården. Köket angränsar till matsal och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier från golvnivå.

Plan tre har två välplanerade sovrum, badrum och en stor terrass med utsikt över Husarviken och nationalstadsparken.

Byggnad

Alldeles intill Husarviken i Norra Djurgårdstaden har Erik Wallin skapat Brf Zenhusen bestående av 6 stycken stadsradhus och 12 stycken lägenheter i etage. Här, med ett av områdets absolut bästa lägen intill vackra Husarviken, har man skapat moderna bostäder i två till tre etage med terrasser, privata entréer och garage i fastigheten.

I dialog med Stockholms stad har byggnadsfirman Erik Wallin tagit fram tydliga målsättningar med projektet så som energieffektiva lösningar, unik arkitektur, utsikt över omgivningen, tillgång till generösa uteplatser, möjlighet till intimitet och närhet till gröna ytor. Zenhusen möter precis alla dessa målsättningar och med naturliga materialval, omsorg om varje detalj och ett noggrant utförande är detta bostäder som tillför något nytt till Norra Djurgårdstaden. Tillsammans med de närliggande miljöerna skapar byggnaderna goda boendekvalitéer och unika förutsättningar för ett urbant och aktivt liv.

Förening

Brf Zenhusen är en äkta förening som upplåter 18 st bostäder med bostadrätt, 6 st stadsradhus och 12 st lägenheter. Total bostadsareal uppgår till 2 754 kvm. Garage med 18 platser tillhörande föreningen finns. Garageplats i anslutning till bostaden kan hyras för 2 200 kr/mån. Föreningens mark är friköpt. Föreningens fastighet har del i gemensamhetsanläggning avseende garageinfart, garagefoajé och kringliggande mark. Se ekonomisk plan för mer information.