Östermalm

Nybrogatan 19

Pågående

Mycket bra planerad 1,5 rok med centralt läge på Östermalm. Golvyta 57 kvm varav BIA 19 kvm. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Snickeribyggt kök med diskmaskin och smakfullt designat badrum med tvättpelare. Praktisk sovalkov. Generös uteplats i söderläge. Oscar Properties konverterar denna vackra sekelskiftesfastighet till moderna bostäder mitt på Östermalm. Preliminärt tillträde är beräknat till Q2 2018. Juridisk person accepteras. Bilderna är exempelbilder. Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 38 m2

Pris / Bud

6 650 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

-1

Hiss finns

Avgift

2 201 kr/mån

Värme, Vatten, Tv, Internet

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 19

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.

När Oscar Properties nu varsamt renoverar och uppdaterar Nybrogatan 19 är det just livet runt sekelskiftet som de har inspirerats av. Material och lösningar har inspirerats av husets historia och de då rådande stilidealen, för att skapa ett harmoniskt och samtida boende.

Interiör

Nybrogatan 19 erbjuder många olika typer av boenden, både storleksmässigt och hur de är utformade. Lägenheterna erbjuder ”våningskänsla” och boendeupplevelsen bjuder på mycket extra; det kan vara en balkong, en walk-in-closet eller ett loft. Mycket omsorg och kreativitet har lagts ner på att skapa unika planlösningar.

Det interiöra konceptet innefattar att alla väggar målas med en hög bröstning i en varmgrå ton. Släta undertak i ljus kulör. Befintliga fönster renoveras med ny beslagning, tätningslister och målning i varmgrå kulör. Nytt glas monteras med beaktande av gällande ljud- och energikrav.

Ljuspigmenterad fiskbensparkett i alla rum utom våtrum. Trösklar i trä som behandlas lika golv.

Kök
För projektet unikt framtaget snickerikök med platsmålade luckor i ljusgrå kulör.

Bänkskivor i ljusgrå marmor, med underlimmad ho i rostfritt stål. Integrerad köksfläkt i överskåp. I lägenheter med köksö bänkfläkt. Samtliga fläktar kolfilter.

Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp alt överskåp.

I tak ovan kök utanpåliggande vita keramiksocklar. I tak ovanför köksö monteras specialdesignad pendelarmaturer.

Badrum
Materialet i badrummet är genomgående ljusgrå marmor. Här har man velat skapa en känsla av ett gammaldags puderrum i modern tappning. Handfatet är i många bostäder integrerat i bänkskivan.

Elburen komfortgolvvärme. Dold rördragning. Innertak. Golv i ljusgrå marmor. Väggar med hög bröstning i marmor lika golv. Specialritat spegelskåp med förvaring ovan handfat. Tvättpelare.

Handdukshängare i krom. Vägghängda WC-stolar med dold cistern från Duravit (där vägghängd toalett ej är möjlig pga husets konstruktion används golvstående toalett.) Inbyggda badkar eller dusch. Duschplats med glasvägg i klarglas. Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht.

Hall
Hatthylla med stång. Förråd, garderober och skjutdörrar. Samtliga snickerier i ljusgrå kulör lika kök. I taket monteras vita fotlamphållare i porslin.

Område

Nybrogatan 19 är en adress i händelsernas centrum. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg – allt bara en eller ett par minuter bort.

Butikerna, restaurangerna, kulturen och människorna ligger alla inom räckhåll; ett läge som bäddar för det spontana. Samtidigt – så fort du kommer ett kvarter bort från Birger Jarlsgatan så lugnas tempot och stämningen förändras, från citykänsla till bostadskvarter av Östermalmskaraktär. Promenera Nybrogatan upp och ner en vanlig vardag och du kommer märka vilken unik och personlig stämning som präglar detta klassiska stråk.

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.

 

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område

Östermalm

Tillbaka till projektet