Gärdet

Östhammarsgatan 70

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet. Denna lägenhet är ett exempel på kommande utbud i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Tegeludden. Tegeludden erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade ettor till smakfulla och generösa penthouse om sex rum och kök. Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn i anslutning till de generösa balkongerna. Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad. Anmäl intresse för Tegeludden på www.tegeludden.se för att ta del av löpande information och inbjudan till den allmänna säljstarten av etapp två.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 69 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Hiss finns

Avgift

3 850 kr/mån

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet

Denna lägenhet är ett exempel på kommande utbud i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Tegeludden. Tegeludden erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade ettor till smakfulla och generösa penthouse. Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn i anslutning till de generösa balkongerna.

Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad.

Anmäl intresse för Tegeludden på www.tegeludden.se för att ta del av löpande information och inbjudan till säljstarten.

Interiör

Stor omsorg har lagts ner på att skapa yteffektiva planlösningar där du enkelt ska kunna leva och bo. Majoriteten av lägenheterna släpper in ljus från flera väderstreck. De stora fönstren har låg brösthöjd med ljusa ekomfattningar, vilka elegant ramar in fönstren över hörn och i burspråken finns djupa fönsterbänkar. Golven i vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme är sköna att gå på och förenklar möbleringen samt skapar en behaglig inomhusmiljö.

Interiören går i sobra naturmaterial. Köken är unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Alla lägenheter är komplett utrustade med integrerade vitvaror. Dörrtrycken och handtag på snickerier är klädda med mjukt läder från Tärnsjö Garveri.

Område

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Om du gillar att röra på dig eller bara njuta av den friska luften, erbjuder Gärdet och Djurgården dessutom allt från löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet, till mysiga utflyktsmål.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Projekthemsida

Sök garageplats

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område