Kungsholmen

Kronobergsgatan 20 - Lgh 1505

Vindsetage med fönsteraltan. Mycket ljust sovrum med ljusinsläpp i två väderstreck. Perfekt för par eller singlar, en bostad som du kan hyra ut vid behov. Total golvyta 41 kvm varav 8 kvm BIA. Tänk dig att bo smart, men leva stort. Mitt i stan med utsikt över takåsarna. I ditt vindsetage har du plats för det du älskar, och i huset finns möjligheterna att äta middag i loungen på gården, träna på gymmet bredvid drop in-tvättstugan och bjuda in familj och vänner i ditt second living room. Det är så 15/20 funkar. Små lägenheter, som du kan hyra ut i andra hand, med gemensamma ytor och funktioner som du kan kombinera precis som du vill. Kan om så önskas förvärvas av juridisk person.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 41 m2

Pris / Bud

4 900 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

2 092 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 20 – Lgh 1505

Interiör

Lägenheterna i 15/20 är mycket yteffektiva med plats för allt man behöver på liten yta. Samtliga lägenheter är i etage med stilrena ståltrappor och trappsteg i trä. Många av lägenheterna har en eller två altaner. Moderna, välutrustade och specialanpassade kök i valnöt som sträcker sig hela vägen upp till taket för att utnyttja takhöjden. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Köken är utrustade med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, fläkt och kombiugn med micro från högkvalitativa Miele.
Badrummen går i grått och vitt med påkostade beslag och armaturer. Golven i badrummen består av en hexagon klinker i mörkgrå kulör, självklart med golvvärme. Väggar kläs i vitt rektangulärt kakel med förbandssättning och antracitgrå fog. Vackra vitpigmenterade ekgolv. Platsbyggd inredning i hall och sovrum. Genomgående hög kvalitet på materialval.
Vänligen se rumsbeskrivning för mer information.

Byggnad

Fastigheten byggdes med små lägenheter redan 1911. AG Properties har nu gjort lägenheterna och huset smartare och lagt till det som behövs för ett perfekt modernt storstadsliv.
Man har även öppnat upp för möjligheten att hyra ut sin lägenhet på obegränsad tid, dock med ett minimum på 3 månader. Perfekt för den som vill ut och resa eller arbeta på annan ort under en period i sitt liv.
I 15/20 ges även tillgång till ett funktionellt gym med personlig tränare, ett second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar. Det finns även en tvättstuga i anslutning till gymmet som har både drop-in och bokningsbara maskiner.

Område

15/20 har ett optimalt läge, med allt som behövs utanför dörren. Karlbergskanalen erbjuder fina promenadstråk längs med kanalen. Tvärsöver ligger Karlbergsslott med sin vackra slottspark för löprundan eller ett träningspass i hinderbanan. Dessutom har Kungsholmen har ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. Runt hörnet ligger flera stora matbutiker och Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med både buss och tunnelbana, gångavstånd ner till City.

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område