Östermalm

Skeppargatan 47

Stilren 20-talslägenhet i gathus med rymlig balkong i söderläge mot gård på populär adress i vackert utsmyckad byggnad. Genomgående oljad fiskbensparkett och ljus färgsättning på väggar. Halvöppet kök med bra utrustning, trevligt sovrum med platsbyggd förvaring i garderob. Fönster ut mot lugna Skeppargatan. Rymligt duschrum med tvättmaskin. Välskött förening
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 49 m2

Pris / Bud

5 250 000 kr

Visning

  • 2017-05-28 12:00 - 12:45
  • 2017-05-29 17:30 - 18:00

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

1 630 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Östermalm

Skeppargatan 47

Beskrivning
Välkomnande och pampig entré i ett vackert utsmyckat trapphus med takmålningar. Välj mellan att ta den fina hissen eller trapporna och njut av trapphusets vackra interior. Bakom lägenhetsdörren väntar en ljus hall med bra avhängning och ett fönster mot gården. WC finns direkt till höger. Bostadens badrum ligger mellan kök och sovrum och erbjuder gott om utrymme, dusch och tvättmaskin samt förvaring. Lägenheten har genomgående fiskbensparkett och ljusa väggar. Vardagsrummet inrymmer vardagsrumsmöblerna och matbord. Halvt öppen planlösning mot kök som är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, mikrovågsugn, kyl med frysfack samt bra förvaring. Balkong i rakt söderläge mot föreningens trevliga innergård. Lugnt och fint sovrum med fönster ut mot lugna Skeppargatan. Platsbyggd garderob för klädfövaring. Källarförråd om ca 4 kvm samt ett vindsförråd om ca 4 kvm. 

Området
Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. I kvarteren runt Stureplan ligger några av Sveriges bästa nattklubbar och restauranger jämte de största modehusens flaggskeppsbutiker. Längre upp och närmare Östermalmstorg domineras gatorna av mindre butiker och av ett intensivt torg- och folkliv. I Östermalmshallen kan du köpa kött, fisk och andra råvarorna till kvällens middag och längs Sibylle- och Kommendörsgatan hittar du många bra antikaffärer. Längs Nybrogatan och Grev Turegatan ligger restauranger och caféer vägg i vägg med små salonger och butiker. Det här området är helt enkelt best of Stockholm och oavsett var du befinner dig behöver du aldrig gå långt för att känna att du bor i en storstad.

Förening
Brf Kronkvarnen är en äkta förening som äger sin mark. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 029 kvm, varav 1 949 kvm utgör lägenhetsyta och 80 kvm utgör lokalyta. Vindarna är ej exploaterade. Föreningen upplåter 16 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Mycket vacker och välskött fastighet med gat- och gårdshus. Stabil och god ekonomi. Inga avgiftsförändringar planerade.

Renoveringar
2014 Fönster målning
2014-16 Åtgärd OVK anmärkningar 
2014 Ommålning av fasad Nybergsgatan
2014 Balkonger monterades
2013 Ny entrématta Nybergsgatan
2013 Nya buskar med mera på gården 
2013 OVK besiktning 
2013 Hissar ytrenoverade 
2012 Polering stengolv Nybergsgatan
2011 Takstegar monterade
2010 Diverse måleriarbeten 
2010 Nya grundvattenpumpar
2009 Rengöring kulvert
2008 Måleriarbeten källare
2007 Underhåll pannrum 
2006 OVK besiktning
2006 Ny värmeväxlare
1998 Stambyte

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område