Stockholm

Tulegatan 46

Unikt renoveringsobjekt. Bo på en lugn återvändsgränd mitt i Vasastans mest grönskande läge med magnifik utsikt över hela stan åt olika väderstreck. Njut av stor terrass och balkong i söderläge som vetter mot Vanadisparken. Väldisponerade sovrum samt 2 badrum och garageplats finns att hyra i huset. Flexibelt tillträde. Spännande takbyggnation som kommer byggas på taket ovan lägenhet vilket kommer ge positiva konsekvenser till föreningen.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 168 m2

Pris / Bud

12 500 000 kr

Visning

  • 2018-10-05 12:00 - 13:00
  • 2018-10-07 12:00 - 13:00

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

7 269 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, El

Kontakta mäklare

Stockholm

Tulegatan 46

Interiör

Välkommen till denna unika och väldisponerade våning med fri vy över takåsar, park och stan från alla rum. Här bor du helt utan insyn med stor solig terrass med utgång från matsal. Tillgång till stor hiss i huset samt garageplats att hyra i fastigheten. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. 

Hall med bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. Fungerade porttelefon i fastigheten.

Från hallen öppnar den ljusa matsalen upp som flödar i ljus. Den har fönster ut mot den magnifika balkongen som erbjuder sol hela dagen. Gott om yta för större utemöblering och blomster arrangemang.

Vidare öppnar vardagsrum/bibliotek upp där det tidigare varit uppdelat i tre rum. Här skapar man sig en trevlig vardagsrumsdel del samt kontor/biblioteks yta. Stora fönster på båda sidor av rummet där man blickar ut mot takåsar. Trevligt inbyggt vitrinskåp med belysning i ena sidan av rummet.

Välutrustat kök med matplats där man har gott om skåp samt generöst med arbetsyta. Kyl, frys, ugn med häll och diskmaskin. 

De tre rymliga sovrummen ligger praktiskt i fil i ena sidan av lägenheten från en inre hall där man har klädkammare, garderober och anslutning till de två badrummen.

Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område vid grönskande Vanadislunden. Vill man bada, åka skridskor eller skidor så ligger Brunnsviken och Hagaparken mycket nära som en oas för naturälskare. Perfekt för barnfamiljen då det är mycket praktiskt och barnvänligt med tillgång till stor hiss samt garage. Dagis, skolor och parker finns alldeles i närheten. 

Förening

Brf Vandislunden bildades år 2009 och är en äkta förening som består av 77 bostadsrättslägenheter. Garageplats finns att hyra i huset för 1140 kr per månad. Föreningen har en god ekonomi och står inför en spännande takbyggnation där man säljer byggrätten på taket. Tidplanen är ej beslutad och klar men troligtvis byggstart i oktober. Den försäljningsbara byggrätten uppgår till 842 kvm. Detta kommer bidra till ett finansierat stambyte vilket varje medlem kommer dra fördel utav i renovering av respektive badrum samt möjlighet för föreningen att betala av lånen, sänka avgifterna och öka värdet på hela fastigheten och för varje respektive lägenhet. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Gemensamma utrymmen i huset är tvättstuga, bastu, motionsal, sophantering/återvinning och cykelrum.  

Fastighet

Välhållen fastighet med byggår 1973. Regelbundna underhåll där man har en underhållsplan fram till 2030. Under 2016 har man gjort en OVK- besiktning, besiktigat hissen, rustat upp tvättstuga, sophantering, lås, återvinning samt undersökt stammarna. Kommande renovering är under 2017-2018: Stambyte och takbyggnation. Detta kommer ha mycket positiva ekonomiska konsekvenser för föreningen och för varje enskild lägenhetsinnehavare.

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område